Facebook Messenger 10.0 a fost lansat pe App Store

0
116

facebook messengerAplicatia Facebook Messenger, disponibila de cateva saptamani si pe iPad, a fost actualizata in cursul acestei seri de compania care detine si cea mai mare retea socializare din lume. Facebook Messenger 10.0 este acum disponibila pentru toti utilizatorii, dar, asa cum ne-a obisnuit deja Facebook, lista cu notitele lansarii sugereaza faptul ca o noua actualizare minora imbracata intr-o versiune majora a fost lansata. Potrivit Facebook, utilizatorii care descarca cea mai recenta versiune a Facebook Messenger se vor bucura de imbunatatiri in privinta sistemului de vizualizare a clipurilor video si a fotografiilor, si nimic mai mult.

Trebuie specificat ca Facebook obliga deja de cateva saptamani pe toti utilizatorii sa isi instaleze pe iPhone sau iPad Facebook Messenger in conditiile in care mai doresc sa acceseze functia de chat a retelei sociale, insa asta a deranjat foarte mult pe cei mai multi dintre utilizatori. Obligarea utilizatorilor de a avea doua aplicatii pentru acelasi lucru i-a determinat sa lase pe App Store recenzii extrem de negative, aplicatia avand numai o stea acordata in medie de fiecare utilizator.

Pentru a face actualizarea la versiunea a aplicatiei, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Facebook Messenger pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -