De mai bine de o luna de zile Apple testeaza, impreuna cu dezvoltatorii de aplicatii, in paralel cu OS X 10.10 Yosemite beta, si OS X 10.9.5, aceasta din urma putand fii ultima actualizare pe care OS X Mavericks o mai primeste inaintea lansarii Yosemite. Iar dupa ce aseara lansa OS X Yosemite Developer Preview 6, compania americana a publicat acum o noua versiune beta a OS X Mavericks 10.9.5. Cea de-a 4-a versiune beta a OS X 10.9.5 are build-ul 13F18, acesta fiind mai nou cu 4 build-uri decat cel al versiunii beta anterioare a OS X 10.9.5.

La fel ca si pana acum, Apple nu mentioneaza noutatile acestei actualizari, insa ea include cel mai probabil corecturi si imbunatatiri pentru performante. In continuare, compania Apple solicita dezvoltatorilor de aplicatii testarea atenta a USB, USB Smart Cards, driverelor placii grafice, Safari, Thunderbolt si a sistemului de securitate Gatekeeper.

Dezvoltatorii de aplicatii interesati pot descarca noua versiune a OS X pe propriile Mac-uri fie prin intermediul sistemului Actualizare software, fie prin intermediul portalului Apple dedicat lor. Lansarea versiunii finale a OS X Mavericks 10.9.5 este incerta.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.