Facebook Slingshot 1.2 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
84

slingshot 1.2Slingshot este una dintre cele mai recente aplicatii pentru iPhone create de compania Facebook in ideea de a oferi utilizatorilor propriei sale retele sociale o alternativa viabila pentru aplicatia Snapchat. Folosind Slingshot, utilizatorii vor putea sa trimita prietenilor diferite imagini pe care acestia le vor putea vizualiza o perioada limitata de timp, dupa care ele vor disparea complet.

Cea de-a doua actualizare pe care o primeste aplicatia Slingshot a fost lansata deja pe App Store de catre Facebook, asa ca utilizatorii pot descarca incepand de astazi versiunea 1.2 a aplicatiei. Printre noutatile introduse de catre Facebook acum in aplicatia sa se numara posibilitatea de a vedea toate capturile deblocate (vizualizate) grupate in functie de persoana si ofera posibilitatea de a invita prietenii sa descarce Slingshot prin SMS, e-mail sau alte servicii cum ar fi Facebook sau Twitter. De asemenea, atingerea unei notificari te va duce acum direct la lista cu capturi, iar la final raman cateva corecturi de probleme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.2 a aplicatiei Slingshot, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -