Descopera o multime de aplicatii si jocuri grozave disponibie acum la 89 de centi pe App Store

0
506

Captură de ecran din 2014.08.30 la 08.22.26

Ca parte a actualizarilor aduse saptamana aceasta App Store si a selectarii unor noi categorii de aplicatii si jocuri pentru a le promova, angajatii companiei Apple care se ocupa de magazinul de aplicatii au creat o noua sectiune intitulata Amazing Apps & Games. 

In cadrul celei mai noi sectiuni disponibila pe App Store vei putea gasi o selectie de 15 aplicatii si 15 jocuri ale caror pret a fost redus in ultimele zile si pe care le vei putea cumpara astfel scotand din buzunar 89 de centi (adica 4 lei). Vorbim despre o sumedenie de aplicatii printre care nu se poate sa nu gasesti ceva care sa nu iti placa tie sau celor mici sau pe care sa nu gasesti util in munca ta de zi cu zi. De la aplicatii pentru sanatate si productivitate si pana la cele pentru educatie, calatorii, poze, noua sectiune creata de Apple include macar un titlu din fiecare categorie, cele mai multe fiind, desigur, din categoria jocuri.

Noua sectiune a Apple este disponibila in cadrul [vc_button title=”acestei pagini” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”Amazing Apps & Games„] pe care iti recomand sa o accesezi pentru a vedea aplicatiile si jocurile pe care le ascunde.

- Reclamă -