Tango 3.6.89 pentru iPhone si iPad a fost lansat in App Store

0
177

Tango Text, Voice & Video este o populara aplicatie de mesagerie care ofera posesorilor de telefoane inteligente si de tablete posibilitatea de a se conecta intre ei, trimitand mesaje text, efectuand apeluri voce si video, jucand diferite joculete, etc. Tango are un portofoliu de peste 160 de milioane de utilizatori, acestia fiind atrasi de functionalitatile suplimentare aplicatia le are fata de WhatsApp MessengerSkypeViber sau chiar Facebook. tango 3.6Una dintre cele mai importante actualizari pe care serviciul de mesagerie o primeste in acest an a fost publicata in cursul acestei zile pe App Store. Versiunea 3.5.89518 a aplictaiei aduce utilizatorilor o serie de caracteristici utile care vor imbogati experienta de utilizare prin adaugarea de noi optiuni.

Tango Channels este cea mai importanta caracteristica noua cu care vine aceasta actualizare, ea oferind o modalitate simpla si distractiva de a accesa continutul care iti place. Utilizatorii care descarca cea mai noua actualizare au posibilitatea de a urmari canalele favorite pentru a descoperi si partaja clipuri video, imagini, linkuri si nu numai pe care le consideri importante, vor putea sa se alature doar conversatiilor care ii intereseaza, vor putea recomanda canale prietenilor si vor putea aprecia, comenta si redirectiona orice postare dintr-un canal, exact ca si pe fluxul „noutati”. Impreuna cu aceasta noua caracteristica, Tango aduce functii precum linkuri catre postari, mesaje audio si surprize animate in fluxul noutati, ofera posibilitatea de a primi memntouri despre zilele de nastere ale membrilor din familie si prietenilor si, la final , vor avea posibilitatea de a salva mesajele video in propria galerie.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.6.89 a aplicatiei Tango, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -