Cum sa dezactivezi notificarile pentru fluxurile foto partajate pe iPhone si iPad – Tutorial

0
927

Fluxul foto este o caracteristica introdusa de catre Apple pe iOS 5 si OS X Lion care functioneaza prin intermediul iCloud, sincronizand toate imaginile automat intre dispozitive. Incepand cu iOS 6 Apple a introdus Fluxurile foto partajate care permit utilizatorilor sa distribuie cu prietenii si familia fotografiile si, mai recent, clipurile video, iar acestia sa le poata vizualiza de pe propriile terminale cu iOS si OS X (si nu numai), sa le poata aprecia sau lasa comentarii la cele mai interesante. Din pacate, cu cat ai mai multe fluxuri foto partajate cu mai multe persoane, cu atat vei primi mai multe notificari pe iPhone, iPad sau Mac, iar la un moment dat s-ar putea sa te saturi sa mai primesti notificari de la fluxul foto. Fluxul iti va trimite notificari de fiecare data cand cineva te invita la un flux partajat, cand cineva s-a abonat la fluxul partajat de tine, a lasat un comentariu, o apreciere ori a incarcat o fotografie sau clip video intr-un flux foto partajat de tine. Daca nu iti doresti sa mai fii deranjat de notificarile venite de la fluxurile foto partajate, atunci s-ar putea sa iti doresti sa le dezactivezi, iar pentru asta vei avea la dispozitie doua modalitati simple:

Cum sa dezactivezi notificarile pentru un anumit flux foto partajat

  1. Deschide aplicatia Poze de pe ecranul de pornire al dispozitivului iPhone sau iPad;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Atinge fila Partajate situata in partea centrala a barei de navigare;file poze
  3. Atinge pentru a deschide fluxul foto partajat de la care doresti sa dezactivezi notificarile. Nota: Daca se deschide pagina Activitate, atunci atinge butonul Fluxuri situat in partea stanga sus a ecranului si apoi cauta flxul foto partajat;poze
  4. In partea de jos a meniului deschis, atinge fila Persoane;
  5. Comuta pe gri (oprit) optiunea din dreptul Notificari.poze

Cum sa dezactivezi toate notificarile legate de fluxurile foto

  1. Deschide aplicatia Configurari de pe ecranul de pornire al dispozitivului iPhone sau iPad;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Atinge Centru de notificari;Configurari sus
  3. In sectiunea Includeti, cauta si atinge optiunea Poze;Includeti centru de notificari sus
  4. Comuta pe gri (oprit) toate tipurile de notificari pe care nu doresti sa le mai primesti.poze centru de notificari

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

- Reclamă -