Apple publica reclama „Strenght” care ne prezinta iPhone ca si platforma pentru fitness si sanatate (Video)

0
152

Va spuneam mai devreme ca Apple a inceput sa inlocuiasca agentiile de publicitate cu o echipa proprie insarcinata cu carearea unor reclame de o calitate cat mai buna. Ca parte a unei recente campanii de promovare a iPhone 5s, „You’re more powerful than you think”, compania Apple a publicat in cadrul Finalelor Stanley Cup un nou spot publicitar de promovare a celui mai recent si puternic iPhone de pana acum.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xTjejvnBJfU]

Reclama „Strenght” (Forta) ruleaza pe fundal o melodie, „Chicken Fat” scrisa de catre Robert Preston pentru un program de fitness al presedintelui american J. F. Kennedy. Pentru ca vorbim despre o melodie conceputa pentru determinarea oamenilor de a face sport, reclama ne prezinta o serie de persoane care fac numeroase activitati de mentinere a sanatatii corporale, inclusiv inotul, alergatul, golful, etc. iPhone este prezentat ca un dispozitiv excelent capabil, cu ajutorul unor accesorii ce pot fi purtate si a unor aplicatii speciale, sa inregistreze activitatea fizica a utilizatorului si sa ii ofere numeroase cifre detaliate pe care in mod normal nu le-ar putea obtine. De asemenea, dispozitivul este afisat in reclama si ca un instrument bun pentru cei care doresc sa piarda in greutate si sa isi inregistreze periodic masa corporala.

Pregatindu-si terenul pentru lansarea iWatch, compania Apple ne prezinta o serie de dispozitive ce pot fi purtate (nu, nu si iWatch) si aplicatii de fitness grozave pentru inregistrarea si mentinerea conditiei fizice. Aplicatiile folosite in reclama sunt Wahoo Fitness, Zeppo Golf, Misfit Shine, SprintTimer, Nike+ Running, modul Slo-Mo al camerei iPhone, miCoach si Health Mate. O parte dintre aceste aplicatii furnizeaza datele cu ajutorul unor dispozitive de inregistrare cum ar fi senzorul pentru biciclete Wahoo, Withings Scale, mingea Adidas miCoach si nu numai.

Compania americana si-a actualizat si pagina speciala de pe site-ul web propriu pentru a prezenta noul clip video impreuna cu aplicatiile folosite.

In cadrul conferintei principale WWDC 2014, compania Apple si-a aratat interesul pentru a intra pe piata fitness si a ingrijirii sanatatii, lansand aplicatiile Health si platforma HealthKit prin intermediul carora vom putea vedea, multumita dispozitivelor conectate la iPhone, detalii legate de diferite functii vitale si aspecte legate de sanatate.

- Reclamă -