Apple a lansat OS X 10.9.4 si Safari 7.0.5 pentru Mac

0
149

Captură de ecran din 2014.06.30 la 23.21.30Odata cu lansarea iOS 7.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod touch, compania Apple a mai publicat o actualizare oarecum inopinata pentru posesorii de Mac. OS X Mavericks 10.9.4 este disponibil pentru toti utilizatorii de OS X si vine sa corecteze o serie de probleme dupa o perioada de testare cu dezvoltatorii care a durat ceva mai putin de o luna. Notabil, noua versiune a OS X include si Safari 7.0.5, care aduce o serie de corecturi de probleme si imbunatatiri.

Actualizarea la OS X 10.9.4 este recomandata tuturor utilizatorilor de OS X Mavericks, deoarece imbunatateste stabilitatea, compatibilitatea si securitatea Mac-urilor. OS X 10.9.4 aduce:

  • Corectarea unei probleme care impiedica unele Mac-uri sa se conecteze automat la retelele Wi-Fi cunoscute
  • Imbunatatirea fiabilitatii trezirii din modul adormire
  • Corecteaza o situatie problematica ce genera afisarea incorecta a fundalului ori a logoului Apple la pornire
  • Include Safari 7.0.5

Noua versiune a OS X are build-ul cu numarul 13E28, care este mai nou decat cel al ultimei actualizari beta primite de catre dezvoltatorii de aplicatii. Utilizatorii interesati de continutul de securitate al acestei actualizari sunt invitati sa acceseze pagina Apple care include toate corecturile de probleme privind securitatea OS X: http://support.apple.com/kb/HT1222.

Posesorii de Mac-uri compatibile cu OS X Mavericks vor putea efectua actualizarea la cea mai recenta versiune a sistemului de operare prin intermediul sistemului Actualizare software al OS X implementat in aplicatia App Store si accesibill direct din meniul Apple.

Apple lucreaza in prezent si la OS X Yosemite, el fiind accesibil tuturor dezvoltatorilor de aplicatii pentru Mac inregistrati, precum si posesorilor obisnuiti printr-un program AppleSeed special. Mai multe detalii despre cum puteti descarca si instala OS X Yosemite pe propriul Mac sunt disponibile in acest articol.

- Reclamă -