Descarca acum iOS 7.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod touch (linkuri directe)

2
4751

ios 7.1.2iOS 7.1.2 a fost lansat de catre Apple in cursul ultimei zile a lunii iunie, ea fiind disponibila gratuit pentru toti posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod touch compatibile cu iOS 7 (iPhone 4 sau mai recent, iPad 2 sau mai recent si iPod touch generatia a 5-a). Noua versiune vine cu cateva corecturi de probleme si imbunatatiri pentru securitate, fiind astfel recomandata tuturor celor care au instalat pe propriile terminale iOS 7 sau o versiune ulterioara. Desigur, actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS poate fi efectuata de catre toti utilizatorii fie prin intermediul sistemului Actualizare software, fie direct prin iTunes (citeste mai multe despre cum poti efectua actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS). Cu toate acestea, o a treia posibilitate este de a descarca fisierul .ipsw al actualizarii dedicat modelului de dispozitiv iPhone, iPad sau iPod pe care il detineti si de a-l instala pe dispozitiv prin intermediul iTunes prin metoda descrisa mai jos:

Descarca iOS 7.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod touch

In primul rand, pentru a face actualizarea la iOS 7.1.2 prin metoda „.ipsw”, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.1 sau o versiune ulterioara (descarca iTunes de aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.1, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS dispozitivului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Optiune/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

iPhone

iPad

iPod touch

Nota: Modelele de iPhone si iPad (Wi-Fi+Cellular) comercializate in Romania si compatibile cu retelele operatorilor nostri sunt cele GSM.

- Reclamă -