Apple a lansat iOS 7.1.2 pentru toti utilizatorii

8
4058

ios 7.1.2

In cursul zilei de luni compania Apple a lansat, asa cum se zvonea inca din urma cu doua saptamani, iOS 7.1.2 pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch. Noua versiune are build-ul cu numarul 11D257 (in comparatie, versiunea precedenta, iOS 7.1.1, avea build-ul 11D201) si ofera utilizatorilor o serie de corecturi de probleme, actualizari de securitate si imbunatatiri pentru performante. iOS 7.1.2 este disponibil gratuit si recomandat pentru toti utilizatorii care detin terminale compatibile cu iOS 7 (iPhone 4 sau mai recent, iPad 2 sau mai recent si iPod touch generatia a 5-a).

Noua versiune aduce corecturi de probleme si actualizari de securitate, inclusiv:

Noua versiune poate fi descarcata atat prin sistemul OTA, cat si prin iTunes de catre toti utilizatorii cu iPhone, iPad si iPod touch compatibile cu iOS 7, dimensiunea ei fiind de numai cateva zeci de MB (pentru descarcarea ei poate fi necesar sa ai pana la 1,5 GB disponibil). Pentru a face actualizarea la iOS 7.1.2 urmeza tutorialul catre care face trimitere linkul de mai jos:

Pentru utilizatorii care doresc sa faca jailbreak la cea mai recenta versiune a iOS, trebuie sa stiti ca exista solutia oferita de catre Pangu ce ramane compatibila si cu iOS 7.1.2 (aceasta solutie este adresata terminalelor care ruleaza iOS 7.1 sau o versiune ulterioara). La fel ca si in cazul solutiilor de jailbreak lansate de catre binecunoscuta echipa Evad3rs, va recomandam sa va feriti de jailbreak, mai ales ca acum vorbim despre o metoda venita din „marinimia” unor necunoscuti asiatici.

iOS 7.1.1 este versiunea precedenta iOS 7.1.2, ea fiind lansata la sfarsitul lunii aprilie si aducand o serie de imbunatatiri, corecturi de probleme si noutati pentru Safari. Intre timp, Apple a mai lansat si iOS 8 beta pe care dezvoltatorii de aplicatii inregistrati alaturi de utilizatorii care au UDID-urile terminalelor inregistrate in conturile unor dezvoltatori il pot descarca pentru a testa cele peste 200 de noutati pe care le aduce.

- Reclamă -