Apple a lansat o importanta actualizare SMC firmware pentru MacBook Air 2013

0
186

macbook air smc update

In cursul zilei de marti compania Apple a publicat o actualizare destul de importanta a firmware-ului MacBook Air (modelul lansat la jumatatea anului 2013). Utilizatorii, printre care ma numar, a acestui model de MacBook au observat ca cele mai recente versiuni ale sistemului de operare OS X Mavericks au inceput sa puna probleme tot mai mari in privinta consumului de energie in modul „adormit” pe acest computer. Pentru ca problema nu putea fi decat una software si nu este generata de nimic altceva decat de o eroare de cod, compania Apple a venit astazi cu o rezolvare a ei prin lansarea unei Actualizari firmware SMC MacBook Air 2.0 pe care o recomanda tuturor posesorilor modelului de MacBook Air lansat la jumatatea anului 2013 (pentru ceilalti nu este disponibila actualizarea).

Potrivit descrieerii facute de care Apple, actualizarea adreseaza o problema care poate cauza consumarea mai rapida decat era de asteptat a bateriei atunci cand capacul laptopului era inchis (deci, pe modul Adormire).

Utilizatorii care detin modelul de MacBook Air susmentionat vor putea efectua actualizarea prin intermediul sistemului Actualizare software situat in meniul Apple al OS X.

- Reclamă -