Aplicatia oficiala a Cupei Mondiale FIFA 2014 a fost actualizata inaintea marelui eveniment

1
469

Asteptarea iubitorilor de fotbal din intreaga lume este aproape sa ia sfarsit, saptamana viitoare, pe 12 iunie, urmand sa inceapa Campionatul Mondial de Fotbal cu meciul de deschidere dintre Brazilia si Croatia. Pentru ca evenimentul este extrem de important si genereaza o atentie enorma in randul utilizatorilor, Federatia Internationala de Fotbal Asociatie (FIFA) si-a actualizat aplicatia oficiala pentru iPhone si iPad, aceasta fiind si aplicatia oficiala a Cupei Mondiale din 2014. Versiunea 2.0 a FIFA Official App este disponibila acum pe App Store, aducand o sumedenie de noutati care te vor ajuta sa fii mereu la curent cu informatii la cald despre fiecare meci in parte, rezultate, clasamente si tot ce trebuie sa stii despre competitie.

Actualizarea majora a aplicatiei FIFA dedicata Cupei Mondiale de Fotbal te va ajuta, inca dinainte sa inceapa Campionatul, sa ramai la curent cu cele mai noi informatii despre Cupa Mondiala, sa descoperi jucatorii si antrenorii tuturor celor 32 de echipe nationale care vor lua parte la Turneul Final, sa vezi programul tuturor celor 64 de meciuri de fotbal, avand inclusiv posibilitatea de a adauga in Calendar meciurile favorite si sa descoperi tara gazda a evenimentului din acest an, Brazilia, familiarizandu-te cu toate stadioanele si orasele care vor fi in centrul atentiei in urmatoarea luna.


 

Clic pe una dintre imagni pentru afisarea la dimensiune intreaga.

Dupa ce va incepe evenimentul, aplicatia iti va oferi si mai mult. In primul rand aplicatia aduce un flux in care poti urmari minut cu minut, in direct, cele mai importante faze din fiecare dintre cele 64 de meciuri, iti ofera posibilitatea de a intra in cea mai mare conversatie despre fotbal „din istorie” impreuna cu prietenii, jucatorii, antrenorii si alti fani si iti ofera alerte despre meciuri pentru fiecare dintre echipele tale favroite. Aplicatia mai ofera acces si la un liveblog zilnic ce va acoperi minut cu minut tot ce se intampla la turneu cu fotografii si clipuri video exclusive, precum si posibilitatea de a vota „Omul jocului”.

FIFA Official App este, asadar, aplicatia pe care va trebui sa o instalezi pe iPhone sau iPad pentru a ramane la curent cu toate detaliile despre meciuri si despre intreg turneul. Aplicatia va putea fi instalata pe toate dispozitivele care ruleaza iOS 6 sau o versiune ulterioara a iOS, ea fiind optimizata si pentru iOS 7. Dimensiunea aplicatiei este de 31,7 MB.

  • FIFA Official App pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -