Angry Birds Epic – cel mai nou joc al Rovio este disponibil pe App Store

0
1303

Numeroasa familie de jocuri Angry Birds primeste astazi un nou membru, Angry Birds Epic. Compania dezvoltatoare Rovio a anuntat lansarea pe App Store a celui mai nou titlu al faimoasei serii de jocuri, care ne prezinta o aventura fantastica a pasarilor pe un taram deosebit. In premiera pe seria Angry Birds avem un mod de joc de tip RPG (Joc de roluri) in care noi va trebui sa ajutam pasarile furioase sa lupte cu porcusorii la fel de urati si rai ca si in celelalte totluri. Pasarile care pot fi pentru inceput controlate sunt Red, Chuck si Bomb, iar aventura se desfasoara pe Piggy Island unde, da, ele sunt intampinate de porcusori raufacatori.

angry birds epic

Bataliile din joc au elemente turned-based, jucatorii putand sa isi imbunatateasca abilitatile, armurile si armele personajelor pe masura evolutiei din joc. Angry Birds Epic ofera utilizatorilor mai multe arme de baza, dar contine si un sistem de mestesugire a lor, acesta permitandu-ne sa luam si sa combninam anumite elemente ale armelor pentru a crea pe cele mai inedite care sa ne ajute in luptele viitoare si in incercarea de a distruge intreaga armata de porcusori. Daca, in general, in jocurile Angry Birds porcusorii erau intr-o continua defensiva, acum ei pot iesi la atac, Angry Birds Epci aducandu-ti adevarate batalii cu creaturile verzi pe care le intalnesti pe parcursul fiecarui nivel.

angry birds epic

Angry Birds Epic este primul joc din acest an lansat de catre Rovio pe App Store, compania finlandeza anuntand deja ca va lansa in toamna si un Angry Birds Stella va avea in centru personajul feminin din joc si va combina mai multe elemente pe care le-a adus Angry Birds pana acum.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NCs_1NCLo90]

Cel mai recent joc din seria Angry Birds este disponibil pe App Store intr-un format universal pentru iPhone si iPad, putand fi instalat pe toate dispozitivele care ruleaza iOS 6.0 sau mai recent si au minimum 96,5 MB disponibili.

  • Angry Birds Epic pentru iPhone si iPad – Gratuit  – Descarca acum

- Reclamă -