Skitch 3.2 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
284

Skitch este unul dintre cele mai utile instrumente de editare rapida si adnotare a fisierelor adresat posesorilor de iPhone, iPad, iPod touch, Mac si alte computere/telefoane ori tablete. Aplicatia este oferita de catre Evernote, creatorul uneia dintre cele mai populare aplicatii de inregistrat si stocat notite, si functioneaza foarte bine impreuna cu Evernote. skitchIn cursul noptii trecute dezvoltatorul aplicatiei Skitch a publicat pe App Store versiunea 3.2 a acesteia, o versiune care aduce noi instrumente extrem de utile.

In primul rand, noua versiune a aplicatiei ofera utilizatorilor un nou mod de navigare bazat pe glisari, ceea ce inseamna ca noi va trebui sa glisam spre stanga sau spre dreapta pentru a alege imagini, inregistra poze, face adnotari pe pagini web, pe harti sau pe PDF-uri, a desena si nu numai, noul mod de interactiune fiind mult mai simplu si intuitiv. Partajarea cu Evernite a fost imbunatatita, favoritele legate de contul Evernote vor afisa numele caietului si o pictograma, PDF-urile adnotate vor putea fi partajate prin retelele sociale gratie integrarii Evernote si nu doar atat. Aplicatia mai aduce o bara de instrumente imbunatatita la adnotarea imaginilor, decuparea fiind mai simpla, iar interfata este mai frumoasa. La final, raman multe imbunatatiri pentru design si corecturi de probleme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.2 a aplicatiei Skitch, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -