Un videoclip dubios ne prezinta un iPhone 6 „functional”

0
154

iphone 6

Ieri va prezentam o serie de imagini venite de la persoane din Asia care pretindeau ca avem in fata un iPhone 6 complet asamblat, cand in realitate acele obiecte pozate nu erau decat niste simple prototipuri ale viitorului terminal, prototipuri pe care le-am vazut in atatea imagini si comparatii in trecut. Unii producatori de accesorii chinezi si nu numai cauta diferite modalitati de a iesi in evidenta prin prezentarea unor prototipuri cumparate cu numai cateva zeci de dolari ca fiind adevaratul iPhone 6. Daca sunteti curiosi cat de departe s-a ajuns, atunci va prezint acum un clip video de o calitate foarte slaba in care este pornit un prototip de iPhone 6, dar nu inainte de a fi comparat cu iPhone 5s.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y_x3Z0yz1FA]

Desigur, asa cum se poate vedea in imaginea de la inceputul articolului pe acel prototip este afisat logoul Apple, ca si cand al ar fi pornit, dar in realitate totul este o imagine a ecranului de pornire al iPhone supradimensionata si desccentrata.

Daca veti vedea, sub un titlu de tabloid, acest videoclip si pe alte site-uri, atunci trebuie sa stiti ca nimic nu este real si ca vedeti un prototip cu nimic diferit de cele vazute deja.

- Reclamă -