Stampede Run este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store

0
353

Prima saptamana completa a lunii mai se aproprie de final, deci a venit timpul sa vorbim despre aplicatia oferita gratuit de catre Apple tuturor posesorilor de iPhone, iPad si iPod touch pentru a-si ocupa timpul liber sau pentru a-i ajuta in munca zilnica. Daca saptamana trecuta era oferita gratuit aplicatia grozava pentru luat notite Notabilityaplicatia acestei saptamani din App Store este un joc grozav creat dupa un concept arhicunoscut: Temple Run.

stampede run

 

Premiata de Apple pentru modul multiplayer grozav in sectiunea App Store Best of 2013, aleasa pentru o saptamana de editorii Apple pentru promovare, Stampede Run, creatia celebrei firme Zynga este disponibila acum gratuit in App Store pentru toti utilizatorii. La fel ca si in cazul Temple Run sau, mai degraba, Subway Surfers, tot ce trebuie sa faci in Stampede Run este sa stai departe de taurii furiosi care au impanzit strazile unui orasel virtual spaniol. Pe parcursul unui traseu oarecum intortochiat nu vei fi doar urmarit de cativa tauri care abia asteapta sa te ciocnesti de un obstacol pentru a te prinde, ci va trebui sa ii si ocolesti atunci cand vin din sens opus sau alearga in acelasi sens cu tine. In Stampede Run nu doar animalele sun problema, ci si alte obstacole pe care va trebui, dupa caz, sa le ocolesti, sa sari peste ele sau sa aluneci pe sub ele astfel incat sa nu fi prins de buhai.In ceea ce priveste personajul pe care trebuie sa il ghidezi, acesta poate fi costumat in orice doresti, de la ninja si balerina si pana la zombi astfel incat sa atragi si sa ii infurii cat mai mult pe taurii furiosi scapati de sub control. Trebuie stiut ca Stampede Run are si un mod multiplayer grozav care iti permite sa alergi impreuna cu prietenii de turmele de tauri furioase si sa vedeti care se pricepe cel mai bine de ferirea acestor animale.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rWJDEFkjlKk]

Va recomand sa descarcati Stampede Run pentru a incerca un joc distractiv care vă va tine ocupati o perioada de timp. Stampede Run este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, putand fi instalat pe toate dispozitivele care auy luveri 65,1 MB si au instalat iOS 6 sau o versiune ulterioara.

  • Stampede Run pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -