Acasă iOS Accesibilitate Cum sa pornesti alertarea cu blit la primirea unor notificari pe iPhone...

Cum sa pornesti alertarea cu blit la primirea unor notificari pe iPhone – Tutorial

2
48219

blit alerta iphone

Dispozitivul iPhone si centrul de notificari vin cu o sumedenie de sunete si sonerii pentru aplicatii sau anumite caracteristici care sunt utile pentru cei mai multi dintre noi, deoarece te ajuta sa stii, fara a te uita la ecran, cand ai primit o notificare, un telefon, un mesaj, etc. Dar ce se intampla daca tii telefonul pe modul Silentios, pentru a nu deranja pe cei din jur, si iti doresti sa stii atunci cand ai primit o notificare, chiar daca telefonul nu este langa tine? Dar daca te-ai obisnuit cu un dispozitiv (BlackBerry) care activa un LED pentru notificari? Ei bine, trebuie sa stii ca si pe iPhone si iPod touch exista alertarea cu blit, iar ea este extrem de utila, chiar daca nu este prea cunoscuta, pentru multi dintre utilizatori, oferind o atentionare suplimentara pentru notificari.

Cum sa pornesti alertarea cu blit la primirea unor notificari pe iPhone

Inainte de a incepe, trebuie sa stii ca aceasta caracteristica functioneaza numai pe dispozitivele cu blit, deci pe iPhone 4 sau modelele ulterioare sau pe iPod touch generatia a 5-a.

  1. Deschide aplicatia Configurari pe dispozitivul iPhone sau iPod touch;Ecran de pornire home screen iOS 7.1
  2. Atinge General;Configurari General 7.1
  3. In interiorul paginii General, atinge Accesibilitate;General sus
  4. Deruleaza in jos pana la sectiunea Auz, si comuta butonul din dreptul Blit LED pentru alerte pe verde (I).accesibilitate auz alerte blit

Incepand de acum blitul LED se va activa de fiecare data cand primesti o notificare pe iPhone sau iPod touch, iar ecranul este blocat sau in modul adormire.

 

Daca aveti intrebari, neclaritati sau doriti sa propuneti un tutorial, lasati un comentariu mai jos in aceasta pagina sau un mesaj pe forum.

2 COMENTARII

  1. buna ziua am un iphone 4 si am urmat tutorialul de mai sus in ce priveste activarea blitului la notificare dar nu merge acesta se aprinde la poze ceva sugestii

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.