Badland 2.1 pentru iPhone si iPad a fost lansat in App Store

0
133

badland multiplayer

Badland este aplicatia creata de catre Frogmind care a reusit sa primeasca in 2013, la numai cateva luni de disponibilitate in App Store, titlul de Jocul anului pentru iPad, precum si premiul Apple pentru design. Cele doua distinctii oferite de catre Apple sunt numai inceputul unei lungi liste de premii obtinute de jocul inedit care a fost descarcat de miliaone de utilizatori din lumea intreaga. Jocul ne prezinta calatoria printr-o padure redata splendid a unor monstri negri pe care noi trebuie sa ii ghidam pentru a ocoli multiplele obstacole gandite de catre dezvoltatori, astfel incat sa nu fie invaluiti de intuneric.

In cursul acestei zile dezvoltatorul jocului a publicat in App Store o versiune actualizata a Badland care aduce un asa-numit mod „cooperativ” impreuna cu alte noutati importante pentru utilizatori. Cea de-a 15-a actualizare a Badland aduce modificarea tuturor celor 40 de nivele cuprinse in episodul Day I, in care noi va trebui sa ajutam, impreuna cu prietenii, monstruletul sa treaca nevatamat prin padurea distrusa. Jocul ofera de-acum in modul multiplayer posibilitatea de a ne juca, pe acelasi dispozitiv, fie prin atingeri sau controler traditional, cu pana la 4 prieteni si include 120 de misiuni noi si 7 realizari noi. De asemenea, Frogmind a mai introdus in propriul titlu cateva imbunatatiri, printre care se numara si o modalitate mai usoara de selectare a unor nivele aleatorii in modul multiplayer, afisarea denumirii nivelului in reluare si o imbunatatire legata de nivelul Accelerator. Actualizarea aduce si cateva corecturi de probleme care sunt menite sa imbunatateasca experienta noastra de utilizare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.1 a aplicatiei Badland, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Badland pentru iPhone si iPad – 3,59 euro – Cumpara acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

- Reclamă -