Logic Pro X 10.0.7 a fost lansat in Mac App Store

0
563

logic_pro_x_screenshot

Logic Pro X este una dintre cele mai utilizate aplicatii de muzicienii profesionisti si nu numai, oferind sute de instrumente utile pentru editarea , mixarea sau compunerea de continut muzical. La mijlocul anului trecut Apple lansa versiunea 10 a Logic Pro X, care aducea cu ea o lista incarcata de functionalitati si instrumente noi, iar acum lanseaza cea de-a sapta actualizare minora pentru acest program. Logic Pro X 10.0.7 vine sa aduca utilizatorilor cateva imbunatatiri in privinta compatibilitatii cu anumite Mac-uri, dar si sa introduca o serie de elemente destul de importante sau sa rezolve unele probleme.

Noua versiune a aplicatiei aduce, in primul rand, o compatibilitate imbunatatita cu Mac-urile Pro pe 12 nuclee, care pot procesa acum pana la 24 de fire diferite in acelasi moment. Logic Pro X mai implementeaza o serie de corecturi de probleme, printre care se numara si problemele legate de ordonatorul de pasi la utilizarea modului Low Latency, ghidajul pentru aliniere sau problemele legate de importarea si exportarea XML. In ceea ce priveste imbunatatirile facute de Apple, ei bine vorbim despre posibilitatea de a copia date automatizate pe care le vom putea lipi oriunde folosind instrumentul Marquee, dispozitivele MIDI cu butoane de control pentru volum vor putea fi setate sa controleze software-ul instrumentului in locul fasiei de canale a instrumentului la care se face inregistrarea. La final, mentionam introducerea unor optiuni noi pentru accesibilitate.

Pentru a face actualizarea la versiunea 10.0.7 a aplicatiei Logic Pro X, trebuie sa deschideti App Store, sa faceti clic pe sectiunea Updates, iar apoi clic pe butonul Update situat in dreptul titluluiDaca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

 

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

- Reclamă -