Apple ne indica perioada in care ar putea fi lansat iPhone 6

0
214

Apple Store munchen

In momentul de fata nu cred ca mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca Apple pregateste lansarea unor noi modele de dispozitive iPhone la sfarsitul acestui ani. Data lansarii a ramas necunoscuta, dar se speculeaza ca, la fel ca si in ultimii doi ani, noile modele de iPhone vor fi prezentate si puse in vanzare de compania americana in luna septembrie. O confirmare importanta a acestei ipoteze vine astazi de la un blog german care scrie ca firma americana intentioneaza sa opreasca posibilitatea luarii de zile libere a angajatiilor din magazinele germane pe intreaga perioada a lunii septembrie. iFun.de scrie ca firma americana face acest lucru, asa cum nu era deloc greu de banuit, pentru a pregati lansarea viitoarelor dispozitive.

Intr-o maniara principala a procedat compania americana si in urma cu un an, cand, cu cateva saptamani de perioada in care urmau si au fost prezentate si lansate iPhone 5s, iPhone 5c si a versiunii finale a iOS 7 (15-28 septembrie), Apple a interzis angajatiilor AppleCare sa isi ia concedii de odihna. Mutarea este una logica avand in vedere faptul ca orice lansare de iPhone genereaza cozi interminabile si o cerere uriasa de dispozitive pentru care este nevoie de mult personal. La fel ca si anul trecut, Apple ar putea interzice nu doar angajatiilor din Germania sa isi ia concedii in perioada lunii septembrie, ci si angajatiilor din alte cateva tari de pe glob.

Din 2012 si pana in prezent dispozitivele iPhone au fost prezentate la mijlocul lunii septembrie, punerea in vanzare fiind undeva in jurul datei de 20, la aproximativ 10 zile distanta de prezentarea lor. Anul acesta nu ar trebui sa fie o exceptie de la regula nescrisa, asa ca peste aproximativ 4 luni vom vedea cu totii cum arata iPhone 6, versiunea finala a iOS 8 si, cine stie, poate iWatch.

Se zvoneste ca Apple va lansa in acest an doua modele de iPhone cu ecrane mai mari: 4,7 inch si 5,5 inch. In trecut au existat informatii potrivit carora Apple va lansa cele doua dispozitive la o oarecare distanta unul de celelalt, luna august fiind indicata pentru modelul cu ecran mai mic, si luna septembrie pentru cel „urias”. Lansarea noilor modele de iPhone la o distanta de cateva saptamani/luni este putin probabila pentru Apple din mai multe puncte de vedere, iar in acest an lucrurile nu vor sta, aparent, cu nimic mai diferit de ultimii doi ani.

- Reclamă -