iPhone 5s si iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch apar intr-o prima comparatie

0
989

Dupa ce am vazut un prim posibil prototip, urmat de o carcasa de protectie cu un prototip ceva mai brut al dispozitivului iPhone cu ecran de 5,5 inch pe care se zvoneste ca Apple il va lansa in toamna impreuna cu modelul de 4,7 inch, acum vedem o comparatie intre un prototip, brut, de iPhone cu ecran de 5,5 inch si actualul iPhone 5s.

55_iphone_6_mockup_5s_front

Prototipul pe care il vedem in imagini arata asa deoarece este doar o imprimare tridimensionala facuta pe baza unor schite detaliate publicate pe internet de o publicatie asiatica si ne-ar putea oferi o imagine buna asupra modului in care va arata iPhone-ul „gigantic”. Daca pentru versiunea iPhone 6 cu ecran de 4,7 inch am vazut numeroase prototipuri, schite, carcase de protectie si nu numai, pentru iPhone-ul cu ecran de 5,5 inch nu am vazut prea multe reprezentari care sa ne ajute sa ne facem o idee asupra dimensiunilor sale.

55_iphone_6_mockup_5s_side

In comparatie cu iPhone 5s, prototipul iPhone 6 este de-a dreptul urias avand 157 mm in lungime, 77 mm in latime si doar 6,7 mm grosime, spre deosebire de dispozitivul lansat in toamna anului trecut care are 123,8 mm x 58,6 mm x 7,6 mm. Aceste dimensiuni nu coincid cu cele ale carcasei pe care am vazut-o in imaginile de ieri, un lucru care ridica un mare semn de intrebare asupra autenticitatii schitelor pe baza carora au fost create.

Fie ca se bazeaza pe date veridice sau nu, pe baza informatiilor pe care le cunoastem deja, este foarte posibil ca din toamna consumatorii sa aiba de ales intre trei iPhone-uri cu dimensiuni variabile, Apple dorindu-si sa satisfaca dorintele tuturor consumatorilor si sa ofere de la cele mai mici dispozitive pana la cele mai uriase care abia incap in buzunare. Lansarea modelului de iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch este in continuare pusa sub semnul intrebarii din cauza unor probleme pe care partenerii contractati de firma americana le-ar intampina in procesul de fabricare a unor componente.

- Reclamă -