Viber 4.2 pentru iPhone a fost lansat in App Store

0
1038

Viber este una ditre cele mai cunoscute platforme care permit trimiterea de mesaje, efectuarea de apeluri si partajarea de fisiere, gratuit, catre orice utilizator al serviciului prin intermediul unei conexiuni la internet. Viber are in prezent peste 300 de milioane de utilizatori in lumea intreaga, iar astazi le ofera o veste grozava mai ales acelora de pe platforma iOS. Aplicatia Viber pentru iPhone este disponibila intr-o versiune actualizata care, da, in sfarsit, la sapte luni de la lansarea iOS 7, primeste un nou design. Potrivit creatorilor serviciului, aceasta este prima schimbare importanta de design pe care o primeste aplicatia Viber, ea oferind acum o noua experienta de utilizare, cu un design atractiv si modern, dar si un mod mai intuitiv de a interactiona cu toate caracteristicile puse la dispozitie. Impreuna cu noutatile legate de design, aplicatia Viber ofera posibilitatea de a trimite mai multe poze si clipuri video in acelasi timp, de a bloca orice apelant sau contact care te deranjeaza si de a trimite mesaje video cu o durata mai lunga. Desigur, din noua versiune a aplicatiei nu lipsesc nici corecturile de probleme.

Viber 4.2

Ultima actualizare importanta pe care a primit-o aplicatia Viber pentru iOS a fost publicata la finele anului trecut cand compania dezvoltatoare anunta introducerea caracteristicii Viber Out ce permite efectuarea apelurilor voce la tarife foarte mici catre orice numar de telefon din aceasta lume, indiferent de reteaua in care este.

Viber 4.2

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.2 a aplicatiei Viber, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -