Noi concepte ne prezinta modul in care ar putea arata iPhone 6s si iPhone 6c

0
1370

Dupa ce ne-au prezentat doua concepte diferite ale viitoarelor dispozitive iPhone create pe baza unor schite aparute in trecut pe internet, site-ul francez Nowhereelse a facut din nou echipa cu graficianul Martin Hajek pentru a concepe „iPhone 6s” si „iPhone 6c„. Trecand peste denumirea dispozitivului iPhone premium „iPhone 6s” inaintea caruia ar trebui sa apara iPhone 6, cele doua concepte au ca si punct de pornire aceleasi schite publicate de un site japonez luna trecuta.

iPhone-6-iPhone-6c-01

In ceea ce priveste iPhone 6s, imaginile ne prezinta modelele cu carcase colorate in auriu si gri stelar, care pastreaza aproximativ aceleasi nuante de culoare ca si iPhone 5s, dar care au profilul subtire si cu margini mai rotunjite, la fel ca si iPhone-ul 6 prezentat in schite. Alte aspecte noi ale carcasei dispozitivului sunt butonul Inactiv/Activ relocat si butoanele pentru volum cu forma dreptunghiulara. De asemenea, conectorul pentru casti apare repozitionar in partea inferioara a carcasei dispozitivului, fiind mutat din stanga in dreapta.

iPhone-6-iPhone-6c-000

Pastrand designul cu aceeasi forma si pozitionare pentru butoane, dar si un profil asemanator, iPhone-ul 6c prezentat este familiar, avand un profil asemanator cu iPhone 5c, cu aceeasi carcasa din plastic colorat. Spre deosebire de „iPhone 6s”, iPhone 6c are concetorul pentru casti montat in acelasi loc ca si generatia anterioara, dar si o carcasa mai lata cu plasticul care infasoara chiar si panoul frontal pe margini.

Apple urmeaza sa lanseze iPhone 6s si iPhone 6c in toamna acestui an, ambele dispozitive urmand a avea un ecran de 4,7 inch.

- Reclamă -