Apple a lansat versiunea 2.2.1 a aplicatiilor din suita iWork pentru iOS

0
479

Intr-o zi plina de actualizari care a „culminat” cu lansarea iOS 7.1.1, Apple a publicat si cateva actualizari minore pentru cateva dintre aplicatiile sale publicate in App Store. Mai exact, compania americana a actualizat versiunile pentru iOS ale aplicatiilor din suita iWork. Pages, Numbers si Keynote sunt disponibile acum in versiunea 2.2.1 care nu aduce nimic altceva decat imbunatatiri pentru stabilitate si cateva corecturi de probleme, fiind recomandata pentru toti cei care le-au instalat pe propriile dispozitive.

iWork-app-icons

Noua actualizare vine la cateva saptamani de lansarea versiunilor 2.2 ale tuturor celor trei aplicatii din suita iWork, care erau pline de noutati, despre care aveti mai multe detalii in acest articol.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.2.1 a aplicatiilor Pages, Numbers si Keynote, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiilor alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati linkurile de mai jos pentru a le descarca acum:

 

  • Pages pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

  • Numbers pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

  • Keynote pentru iPhone si iPad – 8,99 € – Cumpara acum*

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

 

- Reclamă -