Partenerii Apple ar fi inceput deja producatia iWatch

0
199

iWatch

In prezent nu exista prea multe dovezi palpabile care sa indice lansarea unui ceas inteligent Apple in viitorul apropriat, dar declaratiile facute in repetate randuri de persoanele aflate in echipa de conducere a companiei americane si persoane implicate in proiect ne indica faptul ca suntem foarte aproape de a vedea iWatch-ul revolutionar. O informatie aparuta in cursul acestei seri pune putin jar pe foc indicandu-ne ca suntem la numai cateva luni distanta de lansarea ceasului inteligent al Apple.

Potrivit publicatiei China Times, care citeaza surse familiare situatiei, furnizorii Apple ar fi dat drumul la productia in cantitati limitate a iWatch, pregatindu-se de productia in masa a ceasului ce urmeaza sa fie prezentat undeva in a doua parte a acestui an. Site-ul chinezesc ne indica de asemenea faptul ca iWatch va beneficia de designul numit „sistem in pachet” (SiP), care permite introducerea unei multitudini de cipuri intr-un singur modul pentru reducerea spatiului ocupat de fiecare. Folosind aceasta tehnologie, Apple ar putea introduce mai multi senzori intr-un spatiu mai mic, care ar permite ca viitorul dispozitiv sa aibă dimensiuni rezonabile pentru a-l putea purta confortabil pe mana.

Se zvoneste ca iWatch va fi o combinatie intre un dispozitiv inteligent capabil sa preia informatii de pe dispozitivele cu care este conectat si un accesoriu medical datorita mai multor senzori capabili sa stranga informatii despre starea de sanatate si conditia fizica a celui care il poarta. Apple urmeaza sa introduca in ceasul inteligent senzori care sa poata inregistra numarul de batai pe minut, calitatea somnului, miscarea corpului utilizatorului si nu numai, oferindu-i mereu statistici actualizate legate de sanatatea sa. Este posibil ca iWatch sa fie lansat in toamna si sa fie disponibil in doua versiuni, pentru a fi potrivit mai multor tipuri de incheieturi.

- Reclamă -