Iata cat de mare va fi iPhone 6 cu ecran de 5,5 inch

0
216

Dupa aparitia pe internet a unor presupuse schite ale iPhone 6, numeroase carcase de protectie si prototipuri au inceput sa fie publicate pe diferite site-uri, acestea din urma fiind create de producatorii de accesorii pentru a pregati carcasele potrivite pentru viitorul dispozitiv. In confirmarea autenticitatii prototipurilor pe care le-am vazut pana acum vin noi imagini care ne prezinta un prototip fizic al presupusului dispozitiv iPhone 6.

Modelul din imaginile de mai jos ar fi fost obtinut de la un producator de accesorii si a fost sau este folosit pentru a valida si imbunatati designul carcaselor de protectie ce sunt deja concepute de partenerii companiei din Cupertino. Chiar daca prototipul nu este comparat cu niciun dispozitiv iPhone existent (nici macar cu iPhone-ul 4s din fundal), putem vedea ca el are dimensiuni mult mai mari decat iPhone 5/5s, dar si un profi mult mai subtire, cu margini rotunjite si o rama asemanatoare cu cea a iPad mini. Totodata, ne putem face o imagine asupra modului in care dispozitivul va arata in mainile noastre, ecranul de dimensiuni mai mari (5,5 inch) putand fi de-acum o problema chiar atat de mare atunci cand vine vorba de operarea cu o singura mana.

 

La fel ca si alte prototipuri, schite sau carcase aparute in trecut, prototipul din imaginile de mai sus ne confirma adoptarea unei noi forma pentru butoanele de volum (sunt asemanatoare cu cele de pe iPad mini si iPod touch), o camera iesita in relief (nu se stie daca este iesita pentru ca indica schitele sau din cauza modului de productie a prototipului), un blit simplu (fara True Tone) si nu numai. Intr-un clip video postat recent ne este demonstrat ca iPhone 6 va avea o grosime de aproximativ 6 mm, la fel de mare ca si cea a dispozitivului iPod touch, iar aceasta teorie pare a fi demonstrata si de prototipul extrem de subtire din imaginile de mai sus.

Validitatea acestor imagini nu poate fi confirmata si nu se stie daca prototipul a fost creat pe baza zvonurilor si a schitelor aparute in ultimul timp sau daca dimensiunile (din pacate, nespecificate) si proportiile sunt cele oficiale. In trecut au mai aparut pe internet prototipuriale unor dispozitive iPhone nelansate ce s-au dovedit in final a fi adevarate datorita faptului ca au fost create pe baza unor schite obtinute din fabricile partenere Apple, dar nu se stie daca vorbim si acum despre aceeasi situatie.

- Reclamă -