Camera iPhone 6 ar putea veni cu un stabilizator electronic de imagine si pixeli mai mari

0
357

Daca va numarati printre consumatorii care considera ca, inainte de toate, iPhone 6 ar trebui sa vina cu o camera iSight mai buna, atunci avem noi vesti care s-ar putea sa va dezamageasca sau nu pe unii dintre voi. In cazul in care alegeti o camera ca fiind mai buna dupa numarul de megapixeli, atunci veti fi dezamagiti pentru ca viitoarea generatie de iPhone nu va aduce nimic nou in privinta acestei caracteristici, sustine analistul chinez Sun Chang Xu.

iPhone-6-Coque-Concept-021

Potrivit analistului, Apple planuieste sa utilizeze un sistem de stabilizare a imaginii electronic in locul celui optic folosit pe actualele generatii de iPhone, aceasta schimbare ajuntand la reducerea in dimensiuni a componentei hardware. Analistul chinez mai sustine si ca viitorul dispozitiv va avea pixeli mai mari pentru camera principala decat actuala camera a iPhone 5s. Conform informatiilor obtinute de analist, camera viitorului dispozitiv va avea o dimensiune a pixelilor de 1,75 um, fiind mai mari cu 0,25 um decat pixelii camerei iSight a actualului model de iPhone. Cresterea dimensiunii pixelilor ar putea ajuta, exact ca si in cazul iPhone 5s, la imbunatatirea imaginilor capturate, deoarece acestia sunt capabili sa capteze mai multa lumina din ambient. In ceea ce priveste numarul de megalixeli, viitorul iPhone 6 urmeaza sa pastreze aceeasi senzori de 8 megapixeli precum ultimele 4 modele de iPhone.

Daca va intrebati de ce Apple nu face urmatorul pas in ceea ce priveste camera iPhone, ei bine este posibil ca una dintre cauze sa fie profilul foarte subtire al viitorului dispozitiv ce nu ar permite integrarea unei camere cu mai multi megapixeli. Se zvoneste ca iPhone 6 va avea o grosime asemanatoare generatiei a cincea de iPod touch, asa ca este dificil de gasit pe piata o camera de dimensiuni mai mici decat cea a actualelor modele de iPhone, dar mai buna din punct de vedere calitativ.

Trebuie stiut ca aceasta nu este prima informatie care ne indica faptul ca iPhone 6 va avea o camera doar usor imbunatatita fata de cea a actualului iPhone 5s, existand si in trecut alte persoane cu legaturi in interiorul lantului de furnizori ai Apple care ne indicau acelasi lucru. In ceea ce priveste trecutul informatiilor furnizate de analistul Xu, ea ne-a mai sugerat ca iPhone 6 va avea senzori pentru inregistrarea presiunii, temperaturii si umiditatii, dar si ca iWatch va utiliza senzori optici pentru masurarea ritmului cardiac si a nivelului oxigenului din sange.

- Reclamă -