MacBook Air este acum disponibil in magazinele Apple la un pret mai mic decat iPad

0
693

macbook air

In cursul zilei de astazi compania Apple a lansat versiuni actualizate ale tuturor modelelor de MacBook Air,care, chiar daca nu aduc prea multe noutati importante pe partea hardware, au un pret de lista mai mic decat modelele anterioare, fiind cele mai ieftine notebookuri comercializate de catre Apple vreodata. Pretul de plecare al MacBook Air modelul 2014 este de doar 899 €, iar aceasta mutare a determinat compania din Cupertino sa reduca semnificativ pretul modelelor reconditionate ale MacBook Air de generatie anterioara, acestea ajungand la preturi foarte mici.

 

In magazinul online al Apple din Statele Unite este listat acum modelul din 2012 al MacBook Air a carui pret de pornire este de doar 599 $, mult mai mic decatpretul oricarui MacBook comercializat vreodata de catre Apple. Pentru acest pret vei primi un procesor Intel Core i5 dual-core tactat la 1,7 GHz, cu 4GB memorie RAM si 64 GB stocare flash, un ecran cu o diagonala de 11,6 inch si retroiluminare LED. Chiar daca nu este prea recomandata comparatia, putem totusi sa punem pretul acestui model de MacBook Air langa pretul unui iPad Air, care are aceeasi stocare, iar rezultatul va fi ca notebookul costa cu 100$ mai putin decat tableta (in modelul doar Wi-Fi).

MacBook Air 2012 refurbished

 

Daca magazinele Apple din Statele Unite sunt prea indepartate, atunci trebuie sa stiti ca MacBook Air reconditionat, acelasi model din 2012, cu stocare flash incepand de la 128 GB, are un pret de pornire in magazinele din Germania de doar 679 €, fiind mai ieftin cu 70€ decat un iPad Air cu acelasi spatiu de stocare. Desigur, aceste MacBook-uri Air sunt disponibile si in alte tari din Europa in care exista magazine Apple, dar oferta difera in functie de fiecare tara in parte.

MacBook Air Europa

Produsele Apple reconditionate sunt practic cele schimbate la garantie de service-urile partenere, problemele pentru care posesorii lor le-au trimis in service fiind inlaturate si inspectate cu atentie de angajatii companiei pentru a arata ca si noi inainte de a fi revandute. Mai mult, aceste produse beneficiaza de o garantie de 1 an, la fel ca si celelalte Mac-uri. Din pacate Mac-urile recoditionate pot fi cumparate doar din magazinele Apple, care nu exista in Romania.

- Reclamă -