Aplicatiile din suita Office pentru iPad primesc prima actualizare importanta

0
229

Lansate la sfarsitul lunii trecute in versiuni compatibile cu tabletele iPad, cele trei aplicatii din suita OfficeWord, Excel si PowerPoint –  au primit in cursul acestei dupa-amieze prima actualizare (si cea mai importanta) care ofera utilizatorilor cateva dintre caracteristicile pe care le-au solicitat inca de la publicarea acestor aplicatii in App Store.

Imagine via Forbes.
Imagine via Forbes.

Versiunile 1.0.1 ale aplicatiilor Excel, Word si PowerPoint sunt acum disponibile in magazinul virtual de aplicatii al Apple si aduc, in primul rand, posibilitatea de a imprima foile de calcul, documentele si prezentarile folosind o imprimanta conectata prin sistemul AirPrint introdus in iOS. Fiecare dintre cele trei aplicatii ofera mai multe optiuni de imprimare a fisierelor, iar introducerea acestei caracteristici a fost solicitata de majoritatea celor care au descarcat aplicatiile si au descoperit, cu stupoare, ca nu au o functie absolut necesara unor aplicatii de productivitate. Vorbind despre fiecare aplicatie in parte, pe langa optiunile de imprimare, Excel mai aduce caracteristica AutoFit, care permite ajustarea de catre utilizator a inaltimii si latimii mai multor coloane si randuri in acelasi timp si ofera o corectura legata de modul de functionare a hiperlegaturilor catre locatii din aceeasi agenda. PowerPoint aduce in versiunea 1.0.1 si SmartGuides, o caracteristica ce permite utilizatorilor sa alinieze imaginile, formele si casatele de text intr-o singura pagina, si ofera imbunatatiri legate de afisarea prezentarilor pe ecrane secundare. La final, toate aplicatiile din suita Office aduc in cea mai noua versiune corecturi de probleme.

Aplicatiile din suita Office pentru iPad pot fi accesate in continuare numai de catre cei care platesc un abonament Office 365 disponibil cu un pret de pornire de 299 lei pe an.

Pentru a face actualizarea la versiunile 1.0.1 ale aplicatiilor Word, PowerPoint si Excel, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiilor alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatiile descarcate, accesati linkurile de mai jos pentru a le descarca acum:

- Reclamă -