Iata toate specificatiile tehnice ale MacBook Air 2014

0
209

In urma cu cateva ore va spuneam ca Apple urmeaza sa lanseze maine noi modele de MacBook Air, toate magazinele companiei primind in stoc unitati ale acestor produse cu un numar de inmagazinare diferit de cel al actualelor modele si ordine sa le vanda abia maine.

macbook air 2014 caracteristici

Cei de la 9to5Mac au reusit deja sa obtina si o prima imagine cu cutia unuia dintre modelele noi de MacBook Air aceasta sugerandu-ne un lucru previzibil: noile modele vor aduce imbunatatiri minore fata de versiunile lansate in urma cu un an. Asa cum se vede si in imaginea de mai sus, modelul de 13 inch al MacBook Air va avea un procesor Intel i5 dual-core tactat la 1,4 GHz cu Turbo Boost pana la 2,7 GHz. In comparatie, actualul model de 13 inch al MacBook Air are un procesor Intel i5 dual-core tactat la 1,3 GHz si ofera Turbo Boost pana la 2,6 GHz. Alte noutati prezente in lista cu specificatii tehnice imprimata pe spatele cutiei noului model de MacBook Air nu sunt (citeste mai multe despre caracteristicile MacBook Air 2013), deci vorbim despre aceeasi 4 GB memorie RAM, aceleasi placi grafice Intel HD 5000 si, da, aceeasi conectori Thunderbolt de prima generatie. Avand in vedere stocarea de doar 128 GB, este posibil ca modelul a carui cutie este pozata acum sa fie cel mai ieftin dintre cele doua versiuni cu ecrane de 13 inch comercializate de Apple, de obicei. Vorbind despre pret, nu este exclus ca Apple sa il reduca usor si anul acesta, MacBook Air fiind oricum cel mai ieftin laptop comercializat de firma americana.

Asadar, maine vom vedea toate noutatile pe care le aduce MacBook Air 2014, dar va recomand sa nu aveti prea multe asteptari de la aceasta linie de produse pana la lansarea generatiei noi cu ecran Retina, care se zvoneste ca va fi introdusa pe piata in lunile care urmeaza.

- Reclamă -