Facebook Messenger 5.0 pentru iPhone a fost lansat in App Store

0
203

facebook messenger 5.0Dupa o serie de actualizari „importante”, care nu aduceau mai nimic nou, ce au culminat cu lansarea versiunii 4.2, care nu se stie nici acum ce schimbari, imbunatatiri sau caracteristici noi are, Facebook lanseaza in cursul acestei seri o actualizare cu adevarat importanta pentru aplicatia ce permite accesarea functiei chat a retelei sociale. Facebook Messenger 5.0 este disponibil acum in App Store pentru toti utilizatorii si aduce posibilitatea de a trimite clipuri video din albumul Rola film al dispozitivului, acestea putand fi, desigur, vizualizate direct din interiorul aplicatiei, aduce partajarea instantanee de poze, o caracteristica ce permite inregistrearea si trimiterea imaginilor fara a parasi conversatiile si ofera scrutaturi pentru modul in care poti descarca stickere (tinand apasat pe un sticker primit de la un prieten, vei putea acum sa descarci intregul pachet). De asemenea, cea mai noua versiune a aplicatiei ofera o modalitate mai simpla de trimitere a pozelor, a mesajelor voce si nu numai, si aduce un motor de cautare imbunatatit care permite introducerea numelor persoanelor si ale grupurilor pentru a le gasi rapid. La final, aplicatia ofera si alte cateva corecturi de probleme, inclusiv cateva corecturi legate de stickere si grupuri.

In cazul in care inca nu folositi aplicatia Messenger a Facebook, trebuie sa stiti ca in curand nu veti mai avea posibilitatea de a trimite, primi sau vizualiza mesaje din aplicatia oficiala a Facebook (de pe iPhone si iPod touch), asa ca este recomandat sa descarcati pe propriul dispozitiv aplicatia Facebook Messenger.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.0 a aplicatiei Facebook Messenger, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Facebook Messenger pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -