Apple urmeaza sa lanseze maine noi modele de MacBook Air

0
210

Saptamana trecuta va spuneam ca Apple urmeaza sa lanseze intr-un viitor apropriat noi modele de MacBook Air. Daca acel zvon poate nu parea pentru unii dintre noi foarte plauzibil, iata ca o noua informatie aparuta in cursul acestei seri aduce in lumina reflectoarelor lansarea modelelor 2014 ale MacBook Air.

macbook air

Potrivit celor de la 9to5Mac, Apple va lansa in cursul zilei de maine noi modele de MacBook Air, numeroase unitati fiind primite deja de magazinele Apple din intreaga lume, care le vor pune in vanzare in aceeasi zi. Furnizorii Apple au livrat deja atat modelele de 11 inch, cat si pe cele de 13 inch, iar perioada in care sunt lansate dispozitivele, impreuna cu acest aspect, nu ne pot indica decat ca modelele 2014 ale MacBook Air vor fi actualizari minore. Numele de cod purtate de cele doua modele de MacBook Air sunt J41A, respectiv J43A, iar numarul de inmagazinare al noilor produse este foarte asemanator cu cel al modelelor de anul trecut (de exemplu, modelul actual de MacBook Air cu ecran de 13 inch are numarul MD760LL/A, in timp ce modelul de maine va avea numarul MD760LL/B.

Daca va intrebati ce ar putea aduce noile versiuni de MacBook Air, ei bine nu foarte multe lucruri in plus fata de modelele lansate in vara anului 2013. Se zvoneste ca Apple va imbunatati usor componente hardware precum procesorul, introducand o versiune imbunatatita a Intel Haswell, dar si alte cateva componente noi, cum ar fi stocarea, ce ar putea oferi sporuri de performanta.

Desi compania din Cupertino urmeaza sa lanseze maine o actualizare monora pentru MacBook Air, se zvoneste ca in cursul acestui an va fi introdusa pe piata o noua generatie de MacBook Air cu ecran Retina de 12 inch, un trackpad imbunatatit, un design nou si posibil alte noutati importante care vor determina utilizatorii sa nu achizitioneze aceste modele noi la preturi, probabil, similare.

Asadar, in momentul in care noile MacBook Air vor fi puse in vanzare, noi va vom anunta si oferi toate detaliile despre noile produse.

- Reclamă -