iPhone 6 ar putea fi la fel de subtire ca si iPod touch. Iata butoanele pentru volum

0
206

Saptamana trecuta va prezentam un clip video in care o presupusa carcasa de protectie a iPhone 6 era comparata cu iPhone 5s, Google Nexus 5 si Galaxy Note 3, totul pentru a ne ajuta sa vedem ce proportii va avea noul dispozitiv si cat de mare va fi in comparatie cu alte dispozitive cu ecrane mai mari. Daca pe atunci vedeam doar ca Nexus 5 are cele mai apropriate dimensiuni de noul iPhone, astazi cei de la Unbox Therapy au pregatit un nou clip video pentru a ne arata cat de subtire va fi carcasa noului dispozitiv iPhone.

V-am spus in trecut in repetate randuri, pe baza unor schite ale presupusului dispozitiv, ca iPhone 6 va avea o carcasa mult mai subtire chiar si decat actualele modele de iPhone. Aceasta teorie este confirmata de noul clip video in care iPod touch generatia a 5-a este considerat cel mai potrivit dispozitiv pentru compararea grosimii carcasei cu un iPhone de generatie actuala. Adaugand un iPod touch de ultima generatie in carcasa presupusului iPhone 6, s-a descoperit ca acesta se potriveste foarte bine in grosime cu accesoriul creat pentru un iPhone cu ecran de 4,7 inch.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A1ZqxBmg4-A]

iPod touch generatia a 5-a a fost lansat in 2012 si a fost de la bun inceput mult mai subtire decat iPhone 5 si ridicol de subtire in comparatie cu generatiile anterioare de iPhone. Grosimea unui iPod touch actuale este de numai 6,1 mm, dispozitivul fiind mult mai subtire decat un iPhone 5/5s care masoara 7,6 mm pe grosime. Vorbind despre profilul dispozitivului, ei bine si acesta a fost imprumutat de la iPod, cea mai noua generatie a modelului cu ecran tactil avand, spre deosebire de ultimele modele de iPhone „premium”, marginile ramei rotunjite usor, un lucru vizibil si pe presupusa carcasa, ce vine sa confirme o informatie aparuta saptamana trecuta.

iphone 6 volume buttonTrecand la butoanele hardware, si mai ales la cele pentru volum, in cazul in care va intrebati de ce se zvoneste ca noile iPhone vor avea butoane pentru volum cu forma alungita si nu rotunda, ca la actualele modele, ei bine o explicatie plauzibila este grosimea foarte mica a carcasei. La fel ca si iPod touch generatia a 5-a, iPhone 6 ar putea avea butoane cu o noua forma pentru volum in ideea de a le putea actiona mai usor. Daca pana acum nimic in afara unor schite si a unor carcase produse pentru presupusul iPhone 6 nu ne confirma faptul ca iPhone 6 va avea intr-adevar butoane cu forma alungita pentru volum, o imagine publicata pe un forum ne prezinta in premiera butoanele + si – ce urmeaza sa fie introduse in iPhone. Desi maginea cu butonul pentru volum are o dimensiune mica si nu ne prezinta nicio alta componenta fizica a iPhone in afara de cele doua butoane, vedem in partea dreapta o schita cu indicatii despre cum trebuie asamblata componenta, aceasta confirmand la randul ei atat noua forma pentru butoane, cat si rama cu colturi usor rotunjite a dispozitivului.

Deocamdata nu ramane decat sa asteptam pentru a vedea si primele carcase spate ale iPhone sau alte componente care sa poata fi comparate cu dispozitive actuale in ideea de a ne face o idee asupra modului in care ar putea arata acestea.

- Reclamă -