Iata cum arata o noua cladire a sediului Apple din Europa

0
887

1386332829_Apple New Building Web10

Apple are de cativa ani un sediu in Europa, locatie in care isi pastreaza o buna parte din rezerva monetara de peste 150 de miliarde de dolari si dirijeaza diferite operatiuni. Sediul este situat in Cork, Irlanda, iar incepand de acum are o noua cladire, o serie de imagini publicate pe un site web prezentandu-ne noua „Cladire 4” in cadrul careia urmeaza sa fie mutati o parte dintre angajati.

Imaginile ne prezinta cateva detalii interesante din cladire, de la peretii exteriori din sticla si pana la interiorul extrem de spatios care include mai multe etaje cu birouri, o cantina cu bucatarie, o sala de conferinta echipata cu monitoare mari si o zona asemanatoare unui loc de odihna. Cladirea pare sa fi fost finalizata recent, iar din imagini putem vedea calitatea tipica firmei americane atunci cand vine vorba de sediile si magazinele sale, noul sediu avand scaune produse de o firma de lux, precum si multe alte accesorii si produse de finisaj incluse in aceeasi categorie.

Sediul Apple din Europa a fost deschis in ’80 si a fost prima extensie a companiei din Cupertino din afara SUA. In prezent aici lucreaza peste 3.300 de persoane, Apple facand constant angajari. Acesta nu este singrul sediu pe care Apple si-l reface, in prezent lucrand la constructia noului campus in care va fi mutat sediul central. Apple Campus 2 va avea dimensiuni uriase si cladiri futuriste, proiectate de Steve Jobs impreuna cu unul dintre cei mai mari arhitecti ai timpurilor noastre.

- Reclamă -