Imagini neconfirmate cu carcasa si matritele iPhone 6 apar pe internet

0
888

iphone6_chasis1

In urma cu doua saptamani vedeam cateva imagini cu presupusa carcasa spate a iPhone 6, a caror provenienta parea a fi din interiorul unei fabrici partenere Apple. Astazi, un nou set de imagini asemanatoare a fost postat pe site-ul chinezesc de microblogging, Weibo, de o persoana care pretinde ca avem in fata matritele si proiectul carcasei viitoarei generatii a iPhone.

iphone6_chasis2

Imaginile ar fi fost inregistratre intr-o fabrica a partenerului Apple, Foxconn, si chiar daca ele nu sunt de o foarte buna calitate, exista posibilitatea ca ele sa ne prezinte structura viitorului iPhone. Primul set de imagini (vezi mai sus) ne prezinta desenele foarte detaliate ale carcasei unui dispoztiv de tip telefon inteligent, fiind destul de greu pentru cineva sa poata face, in momentul de fata, diferenta intre aceasta structura si cea a unui dispozitiv apartinand unui alt producator de telefoane inteligente. Cel de-al doilea set de imagini ne prezinta o matrita pe care partenerul companiei l-ar utiliza in procesul de productie a viitorului iPhone.

iphone6_molds_die2-800x528

Autenticitatea imaginilor sau dispozitivul schitat si cotat impreuna cu matrita sa nu pot fi confirmate inca de nimeni si nu se stie daca ele apartin intr-adevar Apple. Cu toate acestea, de pe matrita din imaginile de mai sus se poate vedea ca vorbim despre un smartphone de dimensiuni aparent mai mari decat actualele iPhone, dar in lipsa unui element pentru comparatie nu putem sti exact cat de mare este.

Zvonurile aparute pana acum ne indica faptul ca Apple va lansa in toamna doua modele noi de iPhone 6, ambele cu ecrane mai mari decat actualele modele. Dimensiunile sugerate de majoritatea persoanelor implicate in procesul de productie a viitorului iPhone ne indica faptul ca diagonalele ecranului acestui dispozitiv vor fi de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Impreuna cu ecranul marit, ambele modele ale viitoarei generatii de iPhone urmeaza sa aiba un profil mai subtire, un procesor A8, o camera iSight imbunatatita si un senzor de identificare a amprentei Touch ID.

- Reclamă -