Descarca acum iOS 7.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod touch (Linkuri directe)

0
576

In cursul acestei seri compania Apple a publicat versiunea finala a iOS 7.1.1 pe care posesorii de iPad 2 (sau un model mai recent), iPhone 4 (sau un model mai recent) si iPod touch generatia a 5-a il vor putea instala pe propriile dispozitive. Actualizarea este una relativ minora, aducand o serie de corecturi de probleme, imbunatatiri pentru performante si actualizari de securitate (citeste mai multe despre noutatile aduse de iOS 7.1.1). Cu toate acestea, este recomandat pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod touch sa faca actualizarea cat mai rapid. Metoda recomandata si cea mai putin complicata pentru efectuarea actualizarii este folosirea sistemului Actualizare software al iOS sau aplicatia iTunes pentru Mac sau PC (citeste mai multe despre cum poti face actualizarea la cea mai recenta versiune a iOS).

ios 7.1.1

Totusi, in cazul in care, din cauza unor probleme sau din diferite considerente, nu doriti sa utilizati metodele mentionate anterior, veti putea descarca fisierul .ipsw de mai jos (corespunzator dispozitivului pe care il detineti) pe care sa il instalati pe dispozitivul dvs. Pentru a face acest lucru va trebui sa urmati pasii mentionati mai jos:

In primul rand, va trebui sa aveti descarcat iTunes 11.1 sau o versiune ulterioara (mai multe detalii aici). Dupa ce ati descarcat iTunes 11.1, tot ce va trebui sa faceti este sa alegeti din lista de mai jos modelul iOS dispozitivului dvs., iar apoi sa accesati iTunes de pe PC-ul sau Mac-ul dvs. In iTunes, accesati pagina care va afiseaza informatii despre terminalul dvs., apasati pe tasta Optiune/alt pe Mac sau Shift (in cazul Windows) si, tinand apasata aceasta tasta, sa apasati pe butonul Cauta actualizare sau Restaurare. Se va deschide o ferseastra care va afisa toate fisierele de pe computerul dvs., cautati fisierul descarcat care are terminatia .ipsw si faceti clic pe el. Asteptati sa se instaleze noua versiune a iOS.

Descarca iOS 7.1.1

iPhone

*Modelul GSM este cel comercializat in majoritatea zonelor de pe glob. Puteti identifica acest model foarte simplu datorita sertarului pentru cartela SIM, care nu este disponibil pe modelul CDMA.

iPod touch

iPad

*Modelul GSM este cel comercializat in majoritatea zonelor de pe glob. Puteti identifica acest model foarte simplu datorita sertarului pentru cartela SIM, care nu este disponibil pe modelul CDMA.

- Reclamă -