Apple a lansat iOS 7.1.1

0
1758

 

ios 7.1.1

Confirmand informatiile aparute in urma cu o saptamana, Apple a lansat astazi iOS 7.1.1 (build 11D201) pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod touch compatibile cu iOS 7 (iPhone 4 sau mai nou, iPad 2 sau mai nou si iPod touch generatia a 5-a). Noua versiune a iOS vine la aproximativ o luna de lansarea iOS 7.1 si ofera utilizatorilor cateva corecturi de probleme, imbunatatiri pentru performante si actualizari de securitate. Mai multe detalii despre noutatile aduse de iOS 7.1.1 sunt disponibile mai jos:

  • Noi imbunatatiri pentru functionalitatea Touch ID la recunoasterea amprentelor
  • Corecteaza o problema care putea afecta viteza de reactie a tastaturii
  • Corecteaza o situatie problematica privind utilizarea tastaturilor Bluetooth cu functionalitatea VoiceOver activata
  • Safari accepta acum accesarea unor domenii generice de nivel superior cum ar fi .photo sau .camera

Chiar daca vorbim despre o actualizare minora, este recomandat tuturor utilizatorilor sa faca actualizarea cat mai devreme pentru a beneficia de o versiune a iOS mai sigura si mai stabila. Dimensiunea actualizarii este de cativa zeci de MB si difera in functie de dispozitiv. Actualizarea este disponibila prin intermediul sistemelor Actualizare software, dar si prin intermediul aplicatiei iTunes de pe Mac si PC, si poate fi efectuata urmand tutorialul:

Utilizatorii de iPhone 5s care au descarcat cea mai noua versiune a iOS sustin ca Touch ID este mult mai rapid si recunoaste mai bine amprentele, un lucru extrem de bun, avand in vedere faptul ca si iOS 7.1 imbunatatea semnificativ modul de functionare a acestui senzor.

Lansat in luna martie, iOS 7.1 aducea cateva imbunatatiri pentru interfata utilizator, un nou mod de vizualizare in Calendar, compatibilitate cu sistemul CarPlay de pe cele mai noi autoturisme, imbunatatiri legate de sistemul de recunoastere a amprentelor, Touch ID, si imbunatatiri majore privind performantele.

- Reclamă -