Twitter anunta posibilitatea partajarii mai multor poze intr-un tweet si etichetarea persoanelor in poze folosind aplicatia pentru iPhone

0
401

Twitter poze 6.3

In cursul serii trecute va spuneam ca aplicatia Twitter pentru iPhone si iPad a fost actualizata de compania dezvoltatoare, versiunea 6.3 a acesteia fiind limitata in noutati, conform scurtei descrieri facuta de Twitter. Chiar daca ieri stiam numai ca au fost introduse imbunatatiri pentru sistemul de partajare si incarcare a imaginilor, astazi aflam la ce se referea Twitter, conform unor declaratii oficiale.

Utilizatorii care au instalat cea mai noua versiune a Twitter pe dispozitivele iPhone vor avea posibilitatea de a selecta pana la 4 imagini din galeria foto pe care sa le incarce si sa le partajeze intr-un singur tweet. Aplicatia va compune toate pozele adaugate intr-un colaj pe care il va afisa in pagina cu detalii pentru tweet-uri., asa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus. Mai mult, cei de la Twitter s-au gandit sa faca aplicatia si mai sociala, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si eticheta prietenii in pozele adaugate. Totul va fi disponibil prin intermediul unui buton intitulat „Who’s in these photos?” pe care il puteti vedea in imaginea din stanga, acesta permitand utilizatorilor sa introduca numele utilizator al persoanei/persoanelor care apar impreuna cu ei.

Din pacate cele doua functii noi ale aplicatiei Twitter pentru iPhone vor fi oferite treptat utilizatorilor, primul pas pe care acestia trebuie sa il faca pentru a le avea fiind efectuarea celei mai recente actualizari din App Store. Noile functionalitati vor putea fi implementate in curand si in clientii Twitter disponibili in App Store, dar dezvoltatorii lor vor mai trebui sa astepte cateva saptamani pentru a avea la dispozitie API-urile speciale.

- Reclamă -