Constructorii lucreaza din greu la fabrica unde vor fi produse ecranele iPhone 6, Apple intentioneaza sa extinda proiectul

0
235
Imagine via AppleInsider
Imagine via AppleInsider

Inca de anul trecut Apple a anuntat un parteneriat cu firma GT Advanced privind producerea intr-o noua fabrica din Arizona, SUA, a unor componente din safir pentru dispozitivele companiei. Chiar daca productia sticlei de safir, ce urmeaza sa acopere ecranul iPhone 6 ar fi inceput mai restrans, astazi aflam cateva detalii din cadrul procesului de constructie al acesteia. Conform celor de la AppleInsider, firmele contractate de Apple si GT Advanced lucreaza zi si noapte, chiar si in weekenduri, pentru a construi cat mai rapid intreaga fabrica a celor doua firme. Mai mult decat atat, Apple pare sa isi doreasca sa extinda si mai mult asezarea fabricii, adaugand in proiect o noua cladire.

Site-ul care a reusit sa obtina aceste informatii si cateva poze ne indica faptul ca inca fabrica Apple nu functioneaza la capacitate maxima, intrucat lucrarile nu sunt finalizate. In unele dintre pozele publicate, care nu sunt prea relevante, se observa mai dificil exteriorul cladirii care ar fi acoperit partial cu panouri solare in ideea de a reduce costurile cu energia.

Imagine via AppleInsider
Imagine via AppleInsider

La inceputul acestui an vedeam documentele trimise de Apple autoritatilor locale pentru a solicita urgentarea procesului de acordare a unor avize de functionare. Totodata, au fost descoperite cateva dintre achizitiile facute de GT Advanced in ultimul timp, aceasta companie achizitionand sute de cuptoare si materie prima suficienta pentru producerea a peste 100 de milioane de panouri frontale din sticla de safir.

- Reclamă -