Paper by FiftyThree a fost redesenata complet pentru iOS 7 si aduce noi functii in versiunea 1.6

0
351

Paper by 53

Paper by FiftyThree este una dintre cele mai populare aplicatii pentru crearea ilustratiilor pe iPad, oferind o interfata utilizator unica si o multime de instrumente utile nu doar pentru a lua notite, ci si pentru a desena diferite schite oriunde te-ai afla. Aplicatia a impresionat inca de la lansarea sa nu doar pe utilizatori, ci si pe oficialii companiei Apple deoarece ofera o imbinare perfecta intre aplicatiile pentru luat notite si cele de creativitate, iar in cursul noptii trecute a primit una dintre cele mai importante actualizari de pana acum. Versiunea 1.6 a Paper by FiftyThree a fost revizuita pentru iOS 7 introducand o interfata utilizator redesenata complet, care se incadreaza acum in canoanele celei mai noi versiuni majore a sistemului de operare pentru iPhone si iPad. Aplicatia isi mentine aspectul si modul in care functioneaza ce au facut-o consacrata, dar ofera elemente grafice modificate usor, totul fiind mai proaspat si mai plat. Gratie noii versiuni a Paper by FiftyThree, utilizatorii vor avea parte de meniuri mai rapide, pictograme simplificate, culori mai deschise si un set de caractere special, totul imbunatatind lizibilitatea. Citeste mai multe dupa reclama…

Paper by 53

Separat de modficarile de design, aplicatia aduce acum un instrument nou si imbunatatit pentru marire, precum si imbunatatiri aduse marimii punctului instrumentelor deseneaza si sterge. O alta noutate pe care o aduce aplicatia Paper este posibilitatea de a tine apasat pe stilou si pe radiera pentru a face puncte.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.6 a aplicatiei Paper by FiftyThree, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -