Iata primele capturi de ecran din iOS 8

0
411

In ultimele zile v-am prezentat numeroase informatii cu privire la noutatile pe care le-ar putea aduce iOS 8, compania Apple lucrand la implementarea de aplicatii si functii noi, nu si la modificarea substantiala a designului sistemului de operare, asa cum s-a intamplat in iOS 7. Acum vin cu ceva mult mai interesant, anume primele doua capturi de ecran inregistrate in iOS 8 si postate pe un cont creat pe cea mai cunoscuta retea de socializare asiatica, Weibo. La o prima aruncatura de ochi cele doua capturi de ecran par a fi facute in iOS 7.1 (vezi pictogramele aplicatiilor Telefon, Mesaje si FaceTime), dar la o privire mai atenta vom observa in captura de ecran din dreapta pictogramele a trei aplicatii noi, Healthbook, Previzualizare (Preview) si TextEdit.

ios-8

In cazul in care ati urmarit acest blog in ultimele saptamani, atunci stiti cu siguranta ca iOS 8 urmeaza sa ne aduca aplicatia Healthbook, care va oferi utilizatorilor numeroase informatii legate de sanatate si conditia fizica (citeste mai multe detalii despre aplicatia Healthbook din iOS 8). Conform informatilor aflate pana acum, aplicatia Healthbook va avea o pictograma asemanatoare aplicatiei Passbook, iar acum o putem vedea pentru prima data. Daca va intrebati ce inseamna elementele de pe pictograma aplicatiei Healthbook (vezi o imagine marita mai jos) ei bine elementul rosu este legat, cel mai probabil, de tensiunea arteriala, cel portocaliu de caloriile arse, iar cel verde de puls, acestea putand fi indicii bune legate de functionalitatile viitoarei aplicatii. De asemenea, astazi am aflat ca iOS 8 urmeaza sa aduca si doua aplicatii prezenta pana acum numai pe Mac, Previzualizare si TextEdit (citeste mai multe despre integrarea aplicatiilor TextEdit si Previzualizare in iOS 8). Conform unor persoane din interiorul companiei Apple imaginile prezentate acum sunt autentice, asa aratand, in prezent, pictogramele si interfata utilizator a iOS 8, scrie 9to5Mac.

via 9to5Mac
via 9to5Mac

In cazul in care va intrebati la ce foloseste pictograma Tips (Sfaturi), ea probabil ca este prezenta numai in versiunile de testare ale iOS 8 si va fi eliminata pe parcurs. Avand in vedere ca aceste capturi de ecran au fost facute intr-un stadiu incipient al iOS 8, este foarte posibil ca pe parcurs echipa de designeri a Apple sa le schimbe, iar in versiunea finala a sistemului de operare, pe care urmeaza sa o vedem in vara, va arata diferit. Aceasta este prima demonstratie a faptului ca Apple lucreaza la Healthbook, Previzualizare si TextEdit, confirmand veridicitatea informatiilor aparute in ultimele saptamani. Dezvoltarea aplicatiei Healthbook si integrarea sa in iOS 8 nu inseamna lansarea neaparata a iWatch in cursul acestui an!Informatii iOS 8

Actualizare: A fost publicata o noua captura de ecran facuta in interiorul ramurii informatii a aplicatiei Configurari, aceasata atestand faptul ca dispozitivul ruleaza iOS 8, fiind ascuns numarul build-ului sau alte detalii. De asemenea, sursa imaginii mentioneaza ca Apple va lansa un iPhone cu ecran cuprins intre 5,5 si 5,7 inch.

- Reclamă -