Iata o prima presupusa macheta a viitorului iPhone 6

0
1114

Daca in urma cu cateva saptamani vedeam primele imagini cu posibila carcasa spate a iPhone 6, astazi au aparut pe internet primele imagini cu o presupusa macheta a viitorului dispozitiv. Ceea ce puteti vedea in imaginile de mai jos este o macheta a viitorului dispozitiv iPhone publicata pe site-ul producatorului de carcase Bling of Thing, si ea ar trebui sa fie folosita ca si prototip pentru producatorii de carcase care doresc sa puna in vanzare accesorii speciale imediat dupa ce iPhone 6 va fi lansat pe piata.

iphone_6_dummy_unit_1-800x565

Producatorii de accesorii obtin, de regula, proiectele viitoarelor dispozitive cu mult timp inainte ca acestea sa fie lansate pe piata, iar pe baza lor creaza astfel de machete care servesc la crearea unor accesorii potrivite pentru noile dispozitive. Deocamdata nu se stie daca despre acelasi lucru vorbim si in acest caz, macheta din imagine, pusa langa un iPhone 5s parand mai degraba a fi o supradimensionare a carcasei iPhone 5, decat orice altceva. Mai mult decat atat, nimeni nu stie daca imaginea machetei a fost scalata la fel ca si dispozitivul iPhone folosit drept punct de reper, asa ca nu putem sa tragem niciun fel de concluzii.

Primele erori legate de macheta carcasei presupusului iPhone pe care le-am remarcat imediat dupa ce am vazut imaginile sunt legate, in primul rand de camera iSight, sau, mai bine zis, de blitul machetei. Asa cum se poate observa in a doua dintre imagini, forma blitului este rotunda si nu ovala ca si cea din iPhone 5s, acest lucru facandu-ne sa credem fie ca macheta este facuta dupa un iPhone 5, fie ca Apple ar renunta la blitul cu True Tone (cu doua LED-uri), cea din urma ipoteza fiind aproape deloc plauzibila. Trecand mai departe, alte doua modificari suspecte sunt in aproprierea receptorului de pe panoul frontal. Daca ne uitam cu atentie, senzorul de proximitate este situat langa camera frontala si nu in dreptul receptorului, asa cum se intampla in cazul modelelor actuale de iPhone. Mai mult decat atat, camera frontala, receptorul si senzorul de proximitate par mutate mult mai sus decat la iPhone 5/5s, cel putin camera fiind mult prea aproape de margine.

iphone_6_dummy_unit_2-800x565

In ceea ce priveste diagonala ecranului, care pare a fi unul fara margini laterale, daca imaginile dintre prototip si dispozitivul iPhone 5s au fost potrivite corect, ea pare a fi de aproximativ 4,7 inch, asa cum ne indicau majoritatea zvonurilor aparute pana acum. In ceea ce ma priveste sunt foarte sceptic cu privire la verosimilitatea informatiilor dupa care a fost facuta macheta, ea parand mai degraba a fi facuta largind pur si simplu dimensiunile actualului iPhone.

La final, va recomand sa nu priviti cu incredere niciun fel de informatii legate de data lansarii viitorului iPhone sau de anumite caracteristici ale sale care sunt prezentate ca fiind certe, deoarece toate acestea sunt simple speculatii (eronate) ale unora facute in cautarea de audienta. Principalul motiv este distanta care ne mai desparte de lansare, cel putin sase luni urmand sa mai treaca pana cand va fi prezentat noul dispozitiv.

- Reclamă -