Apple adauga un nou tip de posturi in iTunes Radio

0
356

IMG_3069

Prezentat in vara anului trecut si introdus pe dispozitivele iPhone, iPad, Apple TV si pe computerele (prin intermediul iTunes) care au instalat ultimele actualizari software aparute in toamna, iTunes Radio este serviciul de streaming audio oferit gratuit de catre Apple utilizatorilor sai din cateva tari de pe glob. Inca de la inceput iTunes Radio a fost creat ca si un serviciu de streaming audio care sa permita utilizatorilor sa asculte muzica favorita prin intermediul unei game variate de posturi sortate dupa genul muzical, artisti, albume sau melodii. Ei bine, Apple doreste sa extinda serviciul si sa ofere si mai mult utilizatorilor, prima mutare importanta urmand sa fie facuta astazi.

Conform site-ului Re/Code iTunes Radio urmeaza sa primeasca in cursul acestei zile postul National Public Radio (NPR). In cazul in care nu sunteti foarte familiarizati cu posturile de radio din Statele Unite ale Americii, ei bine, NPR este un post de stiri si cultural popular multumita programelor si continutului difuzat. Utilizatorii iTunes Radio care se aboneaza gratuit la postul NPR vor avea acces atat la continut transmis in direct, cat si la inregistrarile unor emisiuni populare, cele doua elemente fiind alternate pe parcursul intregii zile.

Adaugarea posturilor de stiri in iTunes Radio va atrage, inevitabil, si mai multi consumatori catre aceasta caracteristica a iOS, Apple TV si iTunes. Oferind acces gratuit si nelimitat la muzica, stiri, continut cultural si nu numai, iTunes Radio va deveni in urmatorii ani cel mai popular serviciu de streaming audio, el inregistrand o crestere spectaculoasa in tarile in care este disponibil, SUA si Australia inca din primele saptamani de dupa lansare. Pe viitor este posibil ca Apple sa adauge si alte categorii de posturi radio in serviciul sau, dar si sa il extinda in si mai multe tari.

Actualizare: Apple a adaugat postul NPR in iTunes Radio, iar el poate fi ascultat de utilizatorii care au ID-urile Apple in tarile in care serviciul este disponibil momentan. Caracteristicile noului post se potrivesc descrierii facute mai sus, iar daca aveti ID-ul Apple inregistrat in SUA sau Australia, veti putea urma acest link pentru a asculta noul canal.NPR iTunes Radio

- Reclamă -