Apple ar urma sa lanseze un singur model de iPhone cu ecran mai mare

Un analist considera ca Apple ne pregateste in 2014 un singur model de iPhone cu ecran mai mare de 4 inch

0
431

iphone_air concept 6

Daca ne uitam retrospectiv la majoritatea zvonurilor legate de iPhone 6 ce au aparut pana in prezent pe internet, vom observa ca noul dispozitiv va veni cu un ecran de dimensiuni mai mari decat actualele versiuni. Mai mult decat atat, majoritatea acestor informatii ne indica faptul ca Apple va lansa doua modele noi de iPhone in 2014, ambele avand ecrane mai mari decat actualele dispozitive. Lucrurile nu stau chiar asa si in viziunea analistului UBS, Steve Milunovich.

In cel mai nou raport de cercetare, analistul american ne indica faptul ca Apple va lansa numai unul dintre cele doua modele noi de iPhone cu ecran mai mare in toamna acestui an, admitand totusi faptul ca cei din Cupertino lucreaza la inca o versiune cu ecran mai mare a de 4 inch. Dupa discutiile purtate cu furnizorii Apple, analistul considera ca angajatii firmei americane lucreaza in prezent la doua modele diferite de iPhone, unul cu ecran de 4,7 inch si unul cu ecran de 5,5 inch. Daca in privinta versiunii cu ecran de 4,7 inch este aproape sigur, in cazul celei cu ecran mai mare nu poate sa spuna daca va ajunge sau nu pe piata in acest an. Un alt lucru pe care ni-l indica analistul este faptul ca versiunea cu ecran mai mare a iPhone 6 testata in prezent are aceeasi rezolutie precum cea cu ecran de 4,7 inch, considerand ca Apple este interesata sa faca aceasta mutare pentru a usura munca dezvoltatorilor, chiar daca, in mod evident, acest model nu va avea un ecran de o calitate prea buna.

La final, analistul ne indica faptul ca iPhone 6 va sosi pe piata in luna august sau septembrie, considerand ca este putin probabil ca Apple sa prezinte noul dispozitiv mai devreme.

Chiar daca analistul care ne prezinta acum informatiile legate de iPhone 6 nu are un trecut rasunator in ceea ce priveste zvonurile legate de produse Apple inca nelansate, tot ce am aflat pare a fi adevarat, dar asupra acestui aspect ne vom convinge in luna septembrie, cand este cel mai probabil ca noul dispozitiv sa fie prezentat lumii intregi.

- Reclamă -