Darklings este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple

0
317

O noua saptamana se aproprie cu pasi repezi de sfarsit, motiv pentru care a venit timpul sa vorbim despre o noua aplicatie pe care compania Apple o ofera gratuit in cadrul promotiei Aplicatia saptamanii. Chiar daca aceasta promotie nu este destinata doar jocurilor, in ultimele saptamani compania din Cupertino a oferit numai aceasta categorie de aplicatii gratuit, iar saptamana aceasta lucrurile nu se schimba cu nimic. Dezvoltata de catre MildMania, Darklings este aplicatia gratuita a acestei saptamani din luna martie, ea fiind premiata in numeroase competitii si primind multe cuvinte de lauda de la publicatii de specialitate.

Darklings

Darklings este un joc fara sfarsit disponibil numai pe iPhone si iPad, care ofera utilizatorilor o adventura epica intr-o serie de lumi magice. Povestea jocului suna cam asa: Darklings (intunecatii) au furat toate stelele din lume instaurand intunericul, iar noi va trebui sa il ajutam pe Lum, un monstruleti luminos, sa curete toate personajele intunecate si sa faca din nou lumina peste tot. Cel mai interesant aspect al jocului este modul de control prin gesturi care presupune desenarea formelor afisate pe monstruletii ce se napustesc asupra lui Lum astfel incat acesta din urma sa ii poata distruge si sa colecteze stelele pe care fiecare le-a furat din lume. Jocul ofera posibilitatea de a-l personaliza dupa bunul plac pe Lum, aduce peste 40 de creaturi din 3 familii diferite, precum si lupta cu seful acestora, iar actiunea se desfasoara in trei lumi, batalia dintre Lum si creaturile intunericului incheindu-se numai atunci cand noi nu vom reusi sa tinem pasul cu ele.

Povestea jocului este una interesata, Lum fiind singura raza de speranta a universului in lupta cu intunericul, iar gameplay-ul este unul inedit, un lucru care recomanda jocul oricui doreste sa testeze ceva nou. Grafiga Darklings este una de o calitate remarcabila, precum si coloana sonora, jocul comparandu-se la aceste aspecte cu Badland. Darklings aduce si compatibilitate cu iCloud, un lucru bun pentru utilizatorii care detin mai multe dispozitive iOS, deoarece continutul din joc va fi sincronizat intre ele si va fi disponibil in locul in care este nevoie, atunci cand este nevoie.

Darklings este disponibil in App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, putand fi descarcata numai pe dispozitivele care au iOS 5.0 sau o versiune mai recenta. Este recomandat sa utilizati jocul pe un iPhone 4s sau ulterior, pe iPad 2 sau ulterior ori pe iPod touch generatia a 5-a, deoarece jocul va rula cu intreruperi pe modelele anterioare. Dimensiunea aplicatiei este de 88,6 MB. Promotia este valabila pana saptamana viitoare, 20 martie.

 

- Reclamă -