Apple a lansat OS X 10.9.3 beta 2 pentru dezvoltatori

0
263

Apple a lansat in cursul noptii trecute o noua versiune beta a OS X 10.9.3 pe care dezvoltatorii de aplicatii il vor putea descarca incepand de acum. Noua versiune beta are build-ul cu numarul 13D17 si vine la aproximativ o saptamana distanta de lansarea primei versiuni beta a viitoarei actualizari a OS X 10.9.
Compania Apple nu mentioneaza, ca de obicei, noutatile oe care le aduce aceasta actualizare si interzice dezvoltatorilor de aplicatii sa faca publice notitele lansarii. Cu toate acestea, compania din Cupertino le cere dezvoltatorilor sa isi axeze testele pe driverele placii grafice si pe sistemul audio, modificari fiind implementate deocamdata numai in acestea. Mdezvoltatorii de aplicatii nunau descoperit inca noutati importante in cea de-adoua versiune beta a OS X 10.9.3, dar in prima versiune beta aducea suport imbunatatit pentru ecranele 4K.

In cazul in care sunteti dezvoktator de aplicatii veti putea face actualizarea fie prin intermediul sistemului Actualizare software, fie prin intermediul portalului Apple dedicat dezvoltatorilor.

- Reclamă -