Apple va lansa MacBook Air cu ecran Retina in cursul acestui an

0
378

MacBook Air (5)

Inca dinaintea lansarii MacBook Pro cu ecran Retina, care a avut loc in 2012, se zvoneste ca Apple va lansa un MacBook Air care sa includa un ecran demn de acest standard, insa zvonurile nu s-au adeverit pana acum. Fiindca se implinesc deja 4 ani de cand Apple nu a mai adus pe piata un nou model de MacBook Air, ci numai actualizari anuale minore, multa lume considera ca mult-asteptatul model nou isi va face aparitia in acest an. In sustinerea convingerii multora vine o informatie obtinuta de publicatia DigiTimes de la furnizorii Apple, conform careia Apple pregateste lansarea unor modele noi de MacBook in 2014 si inclusiv a unui MacBook Air cu ecran Retina.

Tot de la DigiTimes aflam ca o parte dintre furnizorii asiatici ai Apple citati se asteapta la scaderea numarului de dispozitive MacBook produse in 2014 cu 10 milioane, altii fiind increzatori ca lansarea noului model cu ecran Retina va ajuta la cresterea numarului de comenzi. Deocamdata nu se stie cand va fi lansat noul model, iar daca prezentarea lui ar trebui sa aiba loc in vara in cadrul WWDC 2014, asa cum s-a intamplat cu lansarile ultimelor actualizari ale MacBook Air, este posibil ca ea sa fie amanata pentru toamna acestui an.

Informatia celor de la DigiTimes vine oarecum sa o confirme pe alta distribuita saptamana trecuta de un membru al unui forum care are un trecut plin de previziuni corecte legate de produsele Apple. Pe atunci aflam ca Apple va lansa in curand un MacBook cu ecran Retina avand o diagonala de 12 inch, si va actualiza actuala linie de MacBook Pro cu ecran Retina. Mai mult decat atat, persoana respectiva specifica faptul canoul MacBook mai subtire chiar si decat MacBook Air, va veni fara ventilator si va include un trackpad imbunatatit, care nu va avea butoane fizice. Chiar daca noua informatie nu este la fel de detaliata precum cea de saptamana trecuta, ea confirma lansarea unui nou model de MacBook cu ecran Retina, acesta urmand sa aiba o rezolutie de 2304 x 1440, adica putin mai scazuta decat cea a modelului de 13 inch al MacBook Pro cu ecran Retina.

- Reclamă -