Twitter 6.3 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila in App Store

0
232

In cursul acestei dimineti va spuneam ca unul dintre cei mai populari si mai buni clienti pentru reteaua sociala Twitter, Twitterrifc, este disponibil gratuit in App Store, oferind utilizatorilor un mod mai bun de a-si accesa profilele direct de pe mobil. Chiar daca nimeni nu stie daca si in ce masura are legatura cu acea mutare importanta facuta de catre dezvoltatorul Twitterrific, cei de la Twitter au publicat in cursul acestei dupa-amieze o actualizare, saraca in noutati, dar destul de importanta pentru aplicatia oficiala disponibila pe platforma iOS. Twitter 6.3 poate fi descarcat acum din App Store, iar utilizatorii ce vor instala noua versiune pe propriile dispozitive vor beneficia de imbunatatiri pentru partajarea si incarcarea pozelor de pe mobil sau tableta.

Twitter 6.3

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.3 a aplicatiei Twitter, trebuie ca din iOS dispozitivul dvs. sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa apasati. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Twitter 6.3 pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum
Nu uitati ca ne puteti urmari pe Twitter la adresa @itutorialro pentru a fi la curent cu ultimele tutoriale, cu noutatile din lumea Apple si a aplicatiilor pentru iOS si Mac OS X.
- Reclamă -