WhatsApp Messenger urmeaza sa ne ofere in curand posibilitatea de a efectua apeluri video

0
443

whatsapp-voice-messagesIn cadrul Mobile World Congress 2014, compania WhatsApp a anuntat ca va adauga functia de efectuare a apelurilor voce, prin intremediul unei conexiuni la internet, pe celebra aplicatie de mesagerie, WhatsApp Messenger. Primele platforme care vor avea acces la noul sistem de apeluri audio vor fi iOS si Android OS, directorul executiv al WhatsApp promitand ca aplicatia sa ofere in viitor suport si pentru alte platforme. Data la care utilizatorii vor putea descarca versiunea actualizata a aplicatiei WhatsApp pe propriile dispozitive nu a fost anuntata, oficialii companiei indicandu-ne al doilea trimestru al acestui an ca si punct de reper pentru lansare. Deocamdata nu se stie daca serviciul va fi taxat suplimentar pentru utilizatori, dar WhatsApp nu ar trebui sa impuna nicio taxa daca doresc sa ramana competitivi in fata unor companii precum Skype sau Viber care ofera aceeasi functie gratuit tuturor utilizatorilor.

Separat de anuntul legat de noua functie care cu siguranta va incanta utilizatorii, directorul WhatsApp a anuntat noi cifre impresionante atinse de aplicatia creata de compania pe care o conduce. Astfel, platforma WhatsApp Messenger are lunar nu mai putin de 465 de milioane de utilizatori activi si 330 de milioane de utilizatori zilnici, cresterea fata de luna decembrie a anului trecut fiind de ordinul zecilor de milioane.

Saptamana trecuta, Facebook arunca bomba anuntand achizitionarea companiei WhatsApp pentru suma totala de 19 miliarde de dolari, din care 4 miliarde dolari in lichiditati, 12 miliarde in actiuni Facebook si o suma suplimentara de 3 miliarde de dolari in actiuni oferite angajatilor. Directorul WhatsApp ne linisteste inca o data sustinand ca aplicatia va fi in continuare independenta fata de Facebook, nu isi va face reclama sau va avea reclame, dar va ramane la sistemul anual de abonamente care au un cost derizoriu de 0,89€.

 

Sursa: TechCrunch
- Reclamă -