Canalul World Wrestling Entertainment este disponibil pe Apple TV-urile utilizatorilor romani

0
367

Fanii wrestlingului intreaga lume (care detin un Apple TV) au primit in cursul acestei seri o veste buna din partea Apple. World Wrestling Entertainment a anuntat in urma cu cateva luni ca va lansa canalul WWE Network pe Apple TV in cursul zilei de astazi si si-au pastrat promisiunea. In cursul acestei seri, canalul WWE Network a fost lansat pe Apple TV, printr-o actualizare facuta pe serverele Apple, odata cu publicarea unei actualizari a aplicatiei WWE care este disponibila in App Store (descarca – link direct). Canalul este unul pe baza de abonament, ceea ce inseamna ca numai utilizatorii care vor plati taxa de 59,99$ pentru un abonament pe 6 luni, vor putea urmari sportul spectacol.

wwe apple tv

Abonatii au acces 24/7 la reteaua de streaming live, care include reluari ale meciurilor transmise prin intermediul canalului WWE, ofera acces la toate cele 12 evenimente pay-per-view WrestleMania si la alte programe originale cum ar fi reality show-uri sau documentare. Canalul WWE Network va mai oferi utilizatorilor continut la comanda, ceea ce inseamna ca nimeni nu trebuie sa isi faca programul dupa data la care incepe un anumit spectacol.

wwe apple tv

Canalul WWE Network este adaugat automat pe toate Apple TV-urile, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa descarcati nicio actualizare pentru a va bucura de el. In ultimele luni, companioa Apple a adaugat extrem de multe canale noi pe Apple TV, mai ales pe cele conectate la ID-uri Apple din Statele Unite, dar si pe cele din Romania. Ultimele zvonuri pun in lumina lansarea unui nou model de Apple TV in viitorul apropriat, care ar urma sa aiba caracteristici noi, extrem de importante pentru clientii acestui decodor.

- Reclamă -